Deffi Opublikowano 28 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 Witam, Mam mały problem z ustaleniem dawcy błotnika i stelaża kanapy w mojej Hondzie. Wygląda jak KTM, na lampie ma wytłoczone KTM. Osobiście stawiam na jakiś LC4, ale liczę, ze ktoś z Pań/Panów użytkujących te motocykle pomoże z ustaleniem modelu i rocznika.Wiedza ta mi jest potrzebna, gdyż chcę zmienić kanapę. Pozdrawiam i z góry dziękuję.deffi (plastiki są nieskręcone, i dlatego się rozłażą przy lampie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 tylny błotnik jest od ktm exc/sx z lat 1998-2003. Lampy nie widać. tylna część ramy wygląda na chałupniczą robote. kanapa na zdjęciu jest od tego samego modelu co błotnik. Nie będzie pasowała bo Honda xr ma bak o prehistorycznych kształtach. http://www.DywanSzop.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deffi Opublikowano 26 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2011 Pozostaje więc szukać na szrotach kanapy o podobnym mocowaniu, brak zaczepienia przy zbiorniku mi nie przeszkadza. Albo przyspawam sobie z powrotem oryginalny tyl od xr. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi