przemek3578 Opublikowano 28 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 Witam - mam pytanie dotyczące pracy silnika w Bandziorku 1250: motocykl pięknie wkręca się i schodzi z obrotów ale na wolnych obrotach czasami nierówno pracuje (obrotomierz ma jakieś 1100ob/min. wskazówka nie skacze ale czasami delikatnie się dławi - szczególnie na biegu jałowym i przy wolnej jeździe 2,3 bieg) Zamontowany mam układ wydechowy MICRON i zastanawiam się czy to nie jest przyczyną. (spalanie ma na bardzo dobrym poziomie tj. 5 do 6l/100km. , oleju nie bierze, bardzo ładnie odpala na zimnym i ciepłym silniku tylko denerwują mnie te obroty. (może się czepiam ale wkurza mnie to i zastanawiam się czy tak ma być - czy można to poprawić? Klaudiusz wspominał mi o jakimś sitku w wydechu,że po wyjęciu powinno być ok. - z braku czasu jeszcze nie zrobiłem tego i nie wiem czy można to wyjąć bo nie bardzo wiem do czego ono służy... :-) Jak ktoś może niech pomoże :notworthy: POZDRAWIAM!!!Przemo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 28 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 Przemek ....... upierdliwcu jeden ....... zrób to co Ci mówiłem albo podjedź do mnie a Ja Ci powiem czy coś jest nie tak czy marudzisz :D Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 28 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 Hehe - postaram się niebawem podjechać. Oczywiście dam Ci wcześniej znać :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi