rafalek_s Opublikowano 27 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 Cześć,czy ktoś z Was ma zamiar zdeklarować się do dystrybucji w naszym mieście? Ten temat już działa jakiś czas i do tej pory chyba nikt poważny się nie zgłosił. Trochę się zaniepokoiłem. Ja jestem od niedawna na forum, więc nie chcę się wyrywać przed szereg. Może ktoś z Was już się tym zajmował wcześniej? Może ktoś ma znajomych w jakichś miejscach gdzie można by te naklejki rozdawać? Piszę ten temat, żeby wybadać grunt, zobaczyć czy jesteście tym zainteresowani w ogóle, a jeśli tak, to może żeby się lepiej zorganizować. Wg mnie to bardzo fajna akcja i warto się do niej aktywnie przyłączyć.pozdrawiam, Rafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fizyk69 Opublikowano 29 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 Jestem juz jakis czas na forum i nie kojarzę faktu żeby ktoś w Łodzi efektywnie je propagował więc jeśli masz czas to zamawiaj większą ilość i do dzieła. Ja osobiście mam nakleje z moto weteran bazar bo w innym miejscu w naszym mieście nigdzie nie spotkałem awystarczyło by zostawić większe ilości w sklepach przez które przewija się naprawde duza ilosc osob. Jak chcesz mogę też podjechac do kilku sklepów zwłaszcza okolice retkini dabrowy lub stoków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalek_s Opublikowano 29 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 Mam kilku znajomych, którzy mają warsztaty samochodowe i motocyklowe. Na pewno coś wezmą. Do tego na UŁ sporo ludzi ma auta to się im ponakleja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalek_s Opublikowano 27 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 Mam już naklejki. Proszę zainteresowanych o kontakt na GG lub PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO EL Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 Jak masz sporo naklejek to podjedz na Profi w Łódzi jutro ;) tam sie zbieramy co tydzień, chyba wiesz? godz 18-19sta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bur3k Opublikowano 1 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 Ja jestem nowy niestety nie mam jeszcze motoru, dopiero zacząłem robic prawko ;D ale jestem zainteresowany takimi wlepami ;D one darmo do rozdania ? jak tak to ja moge gdzie nie gdzie porozdawac i zostawic ;D jesli jest to jeszcze wazne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi