Bure Misie Opublikowano 26 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 Dzień Dobry, nazywam się Agnieszka, jestem wolontariuszką fundacji Burego Misia. Fundacja zajmuje się pomocą dzieciom niepełnosprawnym, organizujemy wyjazdy, festyny, pomagamy tym dzieciom przezwyciężać trud codziennego życia. Jednak do rzeczy... 4 czerwca 2011r. w Bytomiu, dzielnicy Szombierki, odbędzie się festyn charytatywny. Wielu naszych podopiecznych wśród swoich zadeklarowanych marzeń wymieniało właśnie przejażdżkę na motocyklu. Tutaj moja prośba do użytkowników tego forum, którzy mogliby znaleźć trochę wolnego czasu właśnie 4 czerwca, mogą przyjechać do Bytomia i charytatywnie przewieźć naszych podopiecznych na prawdziwym motorze. Jeśli jest ktoś zainteresowany taką formą dzielenia się swoją pasją z innymi, zwłaszcza w tym przypadku - niepełnosprawnymi dziećmi, to bardzo prosiłabym o kontakt na nr tel. 517580984 (orange), ewentualnie można zgłosić się na gadu-gadu, ale to już do mojego kolegi, jego numer: 5609933. Z góry serdecznie dziękuję za zrozumienie i zadeklarowaną gotowość w spełnianiu marzeń naszych podopiecznych.Agnieszka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAJDOR Opublikowano 27 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 Droga Agnieszko - zabierz swoich podopiecznych w czwartek do Chudowa a tam się spełnią wszystkie ich marzenia : ))))))))))))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bure Misie Opublikowano 27 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 Dziekuje bardzo, ale jednak szukamy chętnych na nasz festyn, z wielu złożonych przyczyn dzieci nie mogą w grupie zorganizowanej pojechać tam do Chudowa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 28 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 Zapraszam na śląskie forum, będzie łatwiej znaleźć chętnych którzy mają w miarę blisko do bytomia. www.forum.motocykle.slask.pl Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi