koleś Opublikowano 23 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2004 mam takie pytanie,jak powinny być te kable podłączone co idą do zapłonu w mz250,mówie tu o zapłonie zwykłym, platynowym,jeżeli ktoś z was ma mz250 niech zobaczy bo jak rozbierałem silnik to odłączyłem i teraz nie wiem jak podłączyć,anie chce spalić czegoś,prosze niech ktoś zobaczy (wystarczy odkręcić pokrywe i już wiwdać) jaki kabel gdzie idzie ,wsówki co się podłancza kable mają oznaczenia U, V, IV i D- proszę o pomoc posiadaczy mz250 !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobczok Opublikowano 23 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2004 przy wtyczkach na pradnicy i prostowniku sa oznaczenia (V, U, W...) np. kabel ktory wchodzi do V w prostowniku wchodzi rowniez do V w pradnicy, i analogicznie z innymi. Tylko DF z pradnicy laczy sie z DF z regulatora napiecia, a D- to chyba od szczotek masa byla. aha i nie ma takiego oznaczenia jak "IV" chyba pomylilo Ci sie z "W" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koleś Opublikowano 23 Maja 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2004 może i mi się pomyliło, dzięki !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi