suchy-wolk Opublikowano 21 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2011 Tydzień temu zakupiłem nowy tłumik za 300 złociszy (uważam, że to dobra cena). Jest on w stanie bardzo dobrym, nie ma wgnieceń, jest zadbany, nie tyrany, generalnie gites majonez. Co mnie skusiło do jego zakupu ?- Okazja = cena- Blisko po odbiór (Konstantynów) - Posiada adapter do Hyosung'a GT (bez adaptera pasuje do większych motocykli)- Wygląda ładnie- W ubiegłym roku chciałem go kupić jako nówkę, ale odrzuciła mnie cena 900zł Dzisiaj były pierwsze jazdy. Jedyny minus jest taki, że posiada homologację i nie jest aż tak głośny jakbym tego oczekiwał, natomiast pierdzi nawet zacnie ;) Oraz w cenie tłumika, była obejma bez uszczelki, więc włożyłem póki co ucięty pasek/sznurek, aby nie rysował się chrom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 21 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2011 Wygląda naprawdę super :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAJDOR Opublikowano 23 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 Dobry deal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rexar Opublikowano 23 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 Fajny :cool: Też kupiłem kupiłem używany tłumik niedawno i uważam, że jest to lepsze wyjście niż kupowanie nowych (cena prawie dwa razy niższa a stan taki sam jak u dealera). Pozdrawiam Cytuj 'na zegarze trzysta nie znaczy o męstwie...' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi