Fabio Opublikowano 10 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2004 No to git Bandit..he he...oglądnij dokładnie i jak warta to bieri...viagry są naprawdę fajnymi chopperkami czy 750 czy 1100 nieważne...polecam z całego serca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BANDIT Opublikowano 12 Czerwca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2004 I tak oto nadeszla wiekopomna chwila kiedy w moim garazu stanęła YAMAHA VIRAGO XV 750 jest normalnie glanc a te puste wydechy 8O . zaniedługo zapodam jakies fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rob_rocki Opublikowano 17 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2004 Czołem! Też jestem nowy i też miesiąc temu miałem identyczny problem... I też w końcu niedawno stanęła w moim garażu bordowo-czarna XV750. I też jest zajebista :buttrock: Pozdrawiam,Rob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Szaza4Ever Opublikowano 30 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2004 Radzie Ci XV 1100 wiem, ponieważ mój tata jeździ na XV 1100, pożądny motor:DA zresztą 750 i 1100 wyglądają tak samo, ale liczy sie moc... A 1100 tę moc majeżdze za tatą zawsze i jest mi bardzo wygodnie więc jeżeli dbasz również o dobro swojej dziewczyny, czy żony to kup 1100 bo jechać ponad 200 na godzine to frajda (bo tyle wyciąga 1100)Więc radze kupić Ci 1100 POZDROWIENIA!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noise of death Opublikowano 30 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2004 jechać ponad 200 na godzine to frajda (bo tyle wyciąga 1100) Co Ty pierd*lisz!!! Jechac 200km/h na chopperze to przyjemnosc??!! A poza tym virago 1100 tyle nie poleci nawet z przepasci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek_7 Opublikowano 30 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2004 ...z przepaści poleci, jak będzie wystarczająco głęboka żeby grawitacja miała swoją szansę.... Cytuj Mózg elektroniczny będzie za nas tak myślał, jak krzesło elektryczne za nas umiera... (S.J. Lec) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jołjemen Opublikowano 31 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2004 Moim zdaniem tylko 1100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi