Czoperowiec Opublikowano 18 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 Witam Serdecznie ! Mam do was pytanie , czy ktoś z was posiada motorek Kingway XT50Q Chopper z silnikiem 125 , który np: można kupić na allegro za ok. 600 zł . Najważniejsze co mnie interesuje , to Wasz opis na jego temat , bo właśnie zamierzam kupić , sobie taki sprzęcik , ale nie mam najmniejszego pojęcia o nim . Więc prośba do Was , żebyście mi go jakoś opisali :) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lefthandy Opublikowano 18 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 (edytowane) Heh, Młody Koleżko o dźwięcznej ksywce "Czoperowiec". Mam dla Ciebie dwie wiadomości: złą i dobrą. :bigrazz: Zła to taka, że ten twój sprzęcik, jak sama nazwa wskazuje, nie ma 125cc tylko 50cc. A dobra to taka, że to tani sprzęcik i możesz go sobie do woli tuningować, przerabiać, ciąć, bo są części i akcesoria, też tanie jak bułgarska tirówka.Tak jak to robią na całym świecie twoi rówieśnicy :bigrazz: http://www.youtube.com/watch?v=_Zey9mmLBVM&feature=fvwrel ...i wszystkie gminne szosy twoje :D Edytowane 18 Maja 2011 przez Lefthandy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BANANvanDYK Opublikowano 18 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 Prawda jest taka, że w tych czajnabajkach potrafi się zepsuć praktycznie każda część. W dodatku wibratory a nie silniki - wszystko hałasuje, rozkręca się i pęka. Można powymieniać wszystkie części na jakościowo lepsze, albo wierzyć że to dobry sprzęt, ale szkoda pieniędzy. Poszukaj sobie japońskiego choppera 125. Film zajebisty :D Cytuj 7,352 osób lubi to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lefthandy Opublikowano 18 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 Już kupił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi