przemekpal Opublikowano 20 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2011 (edytowane) O żesz kurde, baba_zaneti, tosz to wynalazek rodem z kosmosu ;) I chyba aż tak to ja fabryki udoskonalał nie będę.. ale wystaw na allegro, na pewno się trafi amator ;) A tak z ciekawości, ile za to chcesz? ;))Odnośnie lag no to nie wiem, może i mogły się delikatnie przykosić.. ale nic to, teraz już nie będę tego znowu rozbierał, żaden luz wyczuwalny podczas jazdy nie jest, więc będę latał i czekał na rozwój wydarzeń regularnie to wszystko obserwując. I kurde zaliczenie tego dołu jakieś mega mocne to nie było... Kiedy oglądam czasem filmiki, jak młode stuntiery ;) twardo lądują na sc33 z wysokiej gumy, to przód, a szczególnie lagi, cierpią o wiele bardziej.. Według mnie aż takiej siły do skrzywienia rur nie było, a ucierpieć mogły jedynie te tuleje... No ale to czysto teoretyczne rozważania, a praktyka bywa często niestety zupełnie inna.. Jutro przyjrzę się dokładnie tej półce i jeśli nie będzie prosto, to coś będzie trzeba pokombinować z idealnym jej ustawieniem w osi.. chociaż szczerze mówiąc, to nie mam za bardzo pomysłu, jak to zrobić... Edytowane 20 Maja 2011 przez przemekpal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi