mat1707 Opublikowano 16 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 Witam, ostatnim czasy zakupiłem Malaguti z 2001 r. Postanowiłem włożyć trochę kasy i poprawić osiągi, ponieważ jego v-max wynosi 65 km/h, jednakże dysponuję małymi środkami pieniężnymi, mianowicie 600zł. Co mogę zrobić? pomocy prosze o szybkie odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 16 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 Klego mlody to nie ten dzial. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat1707 Opublikowano 16 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 tak pomyliłem się nie tu chciałem zamieśćić ale może mogli byśćie mi pomuc takwięc zamykam temat przenosze się na inny działjeszcze raz przepraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHLrider Opublikowano 16 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 za taka cene to mozna kupic jakis cylek i gaznik i maszyna smiga tylko nie wiadomo ile jeszcze wał wytrzyma, ale za 600 zl wszystkiego sie nie da zmienić wiec napewno cylek i gaznik na poprawe mocy bo nie ma co sie bawic z wariatorem sprzeglem itp i kombinowac rolkami i sprezynami zeby byl szybszy. Jak bedziesz dysponowal wieksza gotowka to jeszcze wydech. Cytuj Live To Ride, Ride To Live Motocykle to nie wszystko ale bez Nich wszystko jest Niczym ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rachub48 Opublikowano 31 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2011 tak pomyliłem się nie tu chciałem zamieśćić ale może mogli byśćie mi pomuc takwięc zamykam temat przenosze się na inny działjeszcze raz przepraszam"Włóż" trochę kasy w słownik ortograficzny, a resztę przeznacz na "ulepszenia" Cytuj Jawa Robby 50 ==> Yamaha XT 600E ==> Honda CB 900F Hornet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi