piotreklhc Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 Pytanie do posiadaczy KLX 650c, do czedo służy śruba znajdująca się od spodu lagi? w wersji KLX650A, jest imbus a w srodku tego imbusa druga śruba na śrubokręt do regulacji, U mnie jest tylko imbus i w serwisówce nic nie ma na temat tej śruby. dodam że prubowałem kręcić tymi śrubami i w lewej ladze da się kręcić a w prawej nawet nie drgnie. poza tym nic sie nie zmienia jak kręce tą śrubą, amortyzator zachowuje się tak samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawik Opublikowano 7 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 Pytanie do posiadaczy KLX 650c, do czedo służy śruba znajdująca się od spodu lagi? w wersji KLX650A, jest imbus a w srodku tego imbusa druga śruba na śrubokręt do regulacji, U mnie jest tylko imbus i w serwisówce nic nie ma na temat tej śruby. dodam że prubowałem kręcić tymi śrubami i w lewej ladze da się kręcić a w prawej nawet nie drgnie. poza tym nic sie nie zmienia jak kręce tą śrubą, amortyzator zachowuje się tak samo Wydaje mi sie ze te sruby służa do demontarzu lag. Odkreca sie je jeśli chce sie wymienić np. uszczelniacze . Wtedy wszystko ładnie schodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi