maniuś YZF R6 Opublikowano 12 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 Witam wszystkich kolegów i koleżanki!!! 21.05.2011. nasz kolega motocyklista i koleżanka motocyklistka z okolic Łodzi postanowili być od tego dnia razem na zawsze(oby :icon_biggrin: ) i napewno pragną byśmy my motocykliści i motocyklistki wsparli ich w tym wyjątkowym dniu. Chetnych zapraszam 21.05.2011 na stacje LUKOIL przy skrzyżowaniu ul. Pabianickiej i Jana Pawła na godz. 14:45 Ze stacji lecimy do Pana młodego w okolice Pbianic, póżniej do Panny młodej Bedoń i tam KOściół, a po ceremoni zaślubin sala na ul. Kolumny.Po wszystkim chcę zorganizować jakieś ognisko, żeby zjeśc pieczoną kiełbaske i pogadać :icon_biggrin: ,ale szczegóły już na miejscu! :buttrock: Pozdrawiam i serdecznie zapraszam :biggrin: :crossy: Do zobaczenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniuś YZF R6 Opublikowano 14 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 Widzę że chętnych nie ma :icon_exclaim: Kiepsko coś tu u nas w Łodzi z integracją motocyklistów :icon_question: Koledzy i koleżanki zmieńmy to!, w końcu jesteśmy jednością i coś nas łączy...ta miłość do dwóch kółek! Więc się wspierajmy w potrzebie i szanujmy wzajemnie :icon_biggrin: Pozdrawiam :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaro88 Opublikowano 16 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 jesteja jestem za jestem chetny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniuś YZF R6 Opublikowano 17 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 jesteja jestem za jestem chetnyWitaj jaro!!!fajnie że masz ochote uczestniczyc z nami w tej paradzie.do zobaczenia na LUKOILU w sobote o 14:45 :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cwikol Opublikowano 17 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 Ja w sobote bede w Łodzi pewnie ok 12. Jeśli się wyrobię to może podjadę na chwilę przejechać się z młodymi gościnnie jako przedstawiciel z Gdyni.Nie obiecuje że się wyrobię ale możliwe że się pojawię :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniuś YZF R6 Opublikowano 19 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 Ja w sobote bede w Łodzi pewnie ok 12. Jeśli się wyrobię to może podjadę na chwilę przejechać się z młodymi gościnnie jako przedstawiciel z Gdyni.Nie obiecuje że się wyrobię ale możliwe że się pojawię :)Miło nam będzie jak do nas dołączysz :biggrin: Do zobaczenia w sobotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamieniu Opublikowano 21 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2011 Widzę że chętnych nie ma :icon_exclaim: Kiepsko coś tu u nas w Łodzi z integracją motocyklistów :icon_question: Koledzy i koleżanki zmieńmy to!, w końcu jesteśmy jednością i coś nas łączy...ta miłość do dwóch kółek! Więc się wspierajmy w potrzebie i szanujmy wzajemnie :icon_biggrin: Pozdrawiam :buttrock:Albo dwa motośluby jednego dnia, albo zbieg okolicznościhttp://www.nagumie.pun.pl/viewtopic.php?id=932 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi