darope Opublikowano 12 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 Wiecie może jaka powinna być przerwa na świecy w sportsterze 883c z 2005r? Pozdrawiam serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 12 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 0.40" a to jest ok 1mm w przeliczeniu, ja ustawiam 0.9mm w Harrym i jest git. Takie informacje znajdziesz w serwisówce czy choćby instrukcji obsługi motocykla. :banghead: Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darope Opublikowano 12 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 Dzięki wielkie, serwisówki nie mam, instrukcji też, może czas poszukać i ściągnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 13 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 Ano. Gdzieś tu w dziale HD jest temat o serwisówkach i jakieś linki do ściągnięcia. Jakby nie było od Sporta to daj znać, jakieś ksiązki mam na dysku, tylko że teraz bardzo wolny internet mam i nie wiem czy da radę to wysłac gdzieś. Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi