preker Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 Witam. Jakby ktos byl zainteresowany to przypominam, ze 14-15 maja jest MOTOWETERANBAZAR w Łodzi.http://www.motoweteranbazar.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Dzięki za przypomnienie :-))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andruu Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 Ja się wybieram, może coś się kupi po dobrej cenie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 Ja w sumie po to aby się przejechać i może zobaczyć się ze znajomymi :-) Pozdro i do zobaczyska na Starcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamieniu Opublikowano 13 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 Generalnie bajzel służy bardziej do tego żeby zrobić banie na koronie, szkoda tylko że przełożyli z piątku na sobotę. Tak to się podjechało po robocie i z koleżkami posiedziało do wieczora, ale myślę że i tym razem nie będzie bezalkoholowo :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi