WhiteFunk Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 Hej, Kupię motocykl w cenie do około 5000 zł, w dobrym stanie, jeżdżący w pełni i zarejestrowany :) Mam 190 cm wzrostu, budowa ciała normalna więc raczej odpadają wszelkie GS 500 i inne malutkie motocykle... Chciałbym po prostu wyglądać na nim w miarę proporcjonalnie, dlatego kierowałem się ku Banditowi 600, XJ 600 i innych :) Ale jestem w pełni otwarty na propozycje... Jestem zdecydowanym kupcem, jak moto nie okaże się złomem biorę od ręki. Najlepiej oczywiście mazowieckie, ale w przypadku jakiekolwiek pewności, że moto nie okaże się złomem pojadę i na koniec Polski!! Piszcie, dzwońcie, wysyłajcie zdjęcia - [email protected]. 508 128 508 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agent 303 Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Przy takim wzroście to może enduro takie jak suzuki freewind może się spodobać mało pali jest lekki i ładnie wygląda byłem w salonie pod warszawą oglądałem i nie ma problemu z takim sprzętem za 5700zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteFunk Opublikowano 9 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 możesz podać jakiś namiar do tego salony, bo motocykl fajny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agent 303 Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 603645100 Ogólnie sprowadzają tam maszyny i można sobie zamówić takiego w niedużych cenach. O motocyklu dowiadywałem się dużo i podobno jest bez awaryjny wygodny oszczędny. Żeby nie było to mówię że nie mam nic wspólnego z salonem. Pozdrawiam i życzę szczęścia przy zakupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 Jeśli interesuje Cię GSF 600N 2000 rok, w normalnym stanie to odezwij się na pw. Postaram się dokładnie opisać co i jak. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteFunk Opublikowano 12 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 można usunąć, mototcykl kupiony Kawasaki ZR7 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agent 303 Opublikowano 12 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 To może jakąś fote zapodaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteFunk Opublikowano 12 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 http://www.motorakowski.pl/motocykle/motocykle/kawasaki-zr-7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
relakzstyle Opublikowano 17 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 zrob sobie zdjecie gdzie siedzisz na nim, chetnie zobacze jak wyglada 190 cm na tym motocyklu pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteFunk Opublikowano 17 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 Nie ma problemu, jak go tylko odbiorę z serwisu wrzucę zdjęcie - czy ja czuję w Twojej wypowiedzi ironie? To na prawdę duży motocykl... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
relakzstyle Opublikowano 18 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 zadnej ironii tam nie bylo, poprostu tez bede szukal na 1 moto cos w tej cenie i mam podobne gabaryty i chce zobaczyc :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteFunk Opublikowano 19 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 Spoko, w poniedziałek odbieram bo dzisiaj wyjeżdzam i zrobię sobie fotkę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zikko Opublikowano 19 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 Sam jestem ciekawy jak bedziesz na takim sprzecie wygladal. Mialem podobny problem, zdecydowalem sie na Pegaso 650 i jestem zadowolony. Admin: moze by tak przeniesc ten temat w jakies inne miejsce ;) Mysle ze przyda sie info "wysokim" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi