seba_fzs Opublikowano 18 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 Panowie Mistral mówił coś, że może dopiero po 9 lipca?! WSTĘPNY PLAN 1 DZIEŃ KRAKÓW – BALATON 550 KM2 DZIEŃ BALATON – JEZIORA PLITWICKIE 370 KM3 DZIEŃ JEZIORA PLITWICKIE – KRKA 200 KM4 DZIEŃ KRKA – DUBROWNIK 310 KM5 DZIEŃ DUBROWNIK – VODICE 320 KM6 DZIEŃ VODICE – RIJEKA 320 KM WERSJA NR I – RAZEM 3000 KM8 DZIEŃ RIJEKA – KRAKÓW 960 KM WERSJA NR II – RAZEM 3000 KM8 DZIEŃ RIJEKA – BRATYSŁAWA 550 KM9 DZIEŃ BRATYSŁAWA – KRAKÓW 360 KM WERSJA NR III – RAZEM 3500 KM8 DZIEŃ RIJEKA – KAPRUN (GROSSGLOCKNER) 380 KM9 DZIEŃ KAPRUN (GROSSGLOCKNER) – KRAKÓW 900 KM NALEŻY DOLICZYĆ + 5 DNI NA WYPOCZYNEK CZY ZWIEDZANIE!RAZEM = 14 DNI KOSZTY W SKRÓCIE;PALIWO PRZY SPALANIU 6 LITRÓW I 3500 KM OKOŁO = 320 €NOCLEGI ŚREDNIO PO 20 €, 13 NOCLEGÓW OKOŁO = 260 €JEDZENIE WE WŁASNYM ZAKRESIEWybieram opcję nr jeden:D ja wracan wy zawsze możecie dostać , mogę ruszać po 9 lipc Cytuj "Podczas dobrej jazdy na motocykluprzeżywasz więcej w ciągu 5 minutniż niektórzy ludzie przez całe swoje życie." Burt Munro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mars"s Opublikowano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 Seba czekamy na Mistrala i ruszamy.A ty mistral nie gadaj głupot, bo grupa to my! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba_fzs Opublikowano 19 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 Nie no pewnie że czekamy nawyżej się poleci w sierpniu:D choć mogę nie wytrzymać:D Cytuj "Podczas dobrej jazdy na motocykluprzeżywasz więcej w ciągu 5 minutniż niektórzy ludzie przez całe swoje życie." Burt Munro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mistral111 Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 Nie no pewnie że czekamy nawyżej się poleci w sierpniu:D choć mogę nie wytrzymać:D seba to trzymaj mocno zwieracze :D bede w miare mozliwosci od razu informował jak sie przedstawia moja sytuacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mars"s Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 Musimy od czegoś zacząć, więc podaje bardzo wstępny termin.09/07-24/07/2011Proszę o uwagi i ewentualną korektę!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba_fzs Opublikowano 19 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 ja mogę ruszać 10 lipca szkoda soboty więc proponuje 16 lipiec i ja wracam 24 a wy wiadomo zostajecie Cytuj "Podczas dobrej jazdy na motocykluprzeżywasz więcej w ciągu 5 minutniż niektórzy ludzie przez całe swoje życie." Burt Munro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barthazz Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 mistral111 a co się stało z Twoim moto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bratek Opublikowano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 Bratek a możesz najwięcej jak finasowo wyszedles?? ja tez się wybieram na taka trase też tyle dni i się zastanawiam czy 2500zl wystarczy Jeśli chodzi o finanse to oczywiście na palifko poszło najwięcej kasy, a ceny aktualne to:CZE - nie pamiętamA - 1,35€ / litrSLO - 1,56 € / litrHR - 9,60 KUNA / litr my zrobiliśmy 4200 km, co przy średnim spalaniu 6 l/100km daje jakieś 1400,00 plnów na palifko :) noclegi dla jednej osoby pod namiotem od 55 kuna z motocyklem, do 15€ za apartmani (cały apartmani kosztuje 30-35€ noc dla dwóch-trzech osób). Przymusowy nocleg w Austrii kosztował nas 49€. Namiot rozbiliśmy tylko raz, bo zwyczajowo za namiot zalogowanie na kampingu chcieli od nas od 100 KUNA do 150 KUNA za łebka. Całość nas wyszła ok. 2500-2800 plnów za 9 dni w podróży i dwa dni baletów w Dubrovniku :) PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba_fzs Opublikowano 20 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 Dzięki to spokojnie się zmieszczę w planowanych 3000zł :) Czekamy na mistrala i lecimy:) Cytuj "Podczas dobrej jazdy na motocykluprzeżywasz więcej w ciągu 5 minutniż niektórzy ludzie przez całe swoje życie." Burt Munro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid125 Opublikowano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 Dzięki to spokojnie się zmieszczę w planowanych 3000zł :) Czekamy na mistrala i lecimy:) Jaki macie przybliżony termin? Bo widzę że trochę się tu zmienia.Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mistral111 Opublikowano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 a ktoś jedzie jeszcze z nami : seba, mistral, mars ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba_fzs Opublikowano 21 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 no narazie my we trzech:D Cytuj "Podczas dobrej jazdy na motocykluprzeżywasz więcej w ciągu 5 minutniż niektórzy ludzie przez całe swoje życie." Burt Munro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mars"s Opublikowano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 Termin 16/07-31/07/2011A co do ilości to już wiadomo, że 3 moto to idealny układ bo ten czwarty już się gubi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba_fzs Opublikowano 21 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 no a mistral ty się wyrobisz do 16tego? Cytuj "Podczas dobrej jazdy na motocykluprzeżywasz więcej w ciągu 5 minutniż niektórzy ludzie przez całe swoje życie." Burt Munro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mistral111 Opublikowano 22 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 hu nołs .... aj hołp det aj łil bi redi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi