pablo77 Opublikowano 27 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 witam ponownie.okazało się że pompa paliwowa nie dawała własciwego cisnienia, a czujnik temperatury powietrza jest tez uszkodzony.pompa wymieniona i już jezdzę , na czujnik czekam (ma byc w przyszłym tygodniu). wielkie dzięki Karo bez ciebie pewnie ta ''przygoda'' zakonczyłaby się dla mnie o wiele bardziej nieprzyjemnie.jeszcze raz dziękuję pozdro i może do zobaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karo Opublikowano 27 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 Czołemno problem, ale napisz pls jak doszedłeś do tej wiedzy. Znajomy mechanik? Inny warsztat? Garażowe próby?No i skąd wziąłeś nową pompę, za ile kupiłeś i co z czujnikiem.Takie historie są ciekawe i można się czegoś nauczyć, więc podziel się proszę doświadczeniami...pozdro i polecam się :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo77 Opublikowano 28 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 hej.w sprawie pompy zaufałem majstrom. jesli chodzi o mechanikę, wkręcenie srubki to dla mnie szczyt mozliwości.w olsztynie i okolicach jest mało warsztatów motocyklowych a przewożenie motocykla (nie mam własnego transportu)dosc uciązliwe.pompa z serwisu w polsce kosztuje ok. 1800 zł.ale ja skorzystłem z linku przesłanego przez Ciebie i zamówiłem w stanach.wyniosło mnie to ok 480 zł. z przesłką i za 10 dni miałem ją u siebie.co do czujnika temperatury obłamała się w nim antenka i wysyła do komputera wiadomosc ze na zewnątrz panuje -30 st. C.mam go miec pod koniec przyszłego tygodnia z serwisu w olsztynie koszt ok 135zł.na razie uczę się jezdzic ,bo jest to mój pierwszy w życiu motór.w miescie nie ma problemów ale na trasie jestem zawalidrogą , mam nadzieję ze szybko się to zmieni :biggrin: jeszcze raz dziekuję i pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karo Opublikowano 28 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 no to superpowodzenia zatem i jakbyś gdzieś leciał przez Mazowsze to daj znać, może się spikniemy gdzieś na trasie... pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo77 Opublikowano 29 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 tez się odezwij jak będziesz w okolicach olsztyna . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
art1608 Opublikowano 30 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2011 jak dla nowicjusza w temacie to swietny wybór:)1300, wysoka masa, duzy moment obrotowy o ile tez nie pokazna moc. Masz fantazje chlopaku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo77 Opublikowano 8 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 jak dla nowicjusza w temacie to swietny wybór:)1300, wysoka masa, duzy moment obrotowy o ile tez nie pokazna moc. Masz fantazje chlopaku!już jakoś sobie radzę,nie żałuję swojego wyboru. prowadzi się jak rower :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi