JimmyL Opublikowano 21 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 Hejka. Wyjeżdża ktoś wieczorami na miasto? Może jakieś małe spotkanie na rynku?Tak z innej beczki, parking Auchan Bielany. Ja jako amator na betonowej kostce prawie zamykam oponę. Idealny teren do doskonalenia umiejętności. Podobnie niedalekie rondo na czekoladowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertold Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Pisze się ktoś na wypad do Czech w niedzielę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek90 Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Ktoś dzisiaj jeździ? :) Ja planuje właśnie z plecakiem jakiś wypad za miasto, jakieś 50-80km. Jak ktośchce dołączyć to tel w ciągu ok godziny ;) 697 589 862 Cytuj Motocyklistą się nie stajesz kupując moto, motocyklistą się rodzisz, a później dorastasz i szukasz maszyny dla siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertold Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Jadę w sobotę do zamku Frydlant, jak są chętni dawać znać ;) Zbiórka bp na karkonoskiej z rana, godzina jeszcze nie ustalona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalel Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 hejka,Ktoś planuje jakieś wycieczki w weekend?Może sobota? pozdrawiamMarcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jotmar Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Chętnie, ale w niedzielę. W sobotę do 11 jestem w pracy, chyba że coś krótkiego do 200km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matus82 Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Chętnie, ale w niedzielę. W sobotę do 11 jestem w pracy, chyba że coś krótkiego do 200km.W niedzielę może bym gdzieś polatał bo w sobotę też praca,jakieś konkrety? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jotmar Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Próbowałem dziś trochę polatać, ale dosyć szybko zwiałem do domu. Patelnia niesamowita.Na niedzielę brak pomysłu, może Szklarska Poręba? Jestem otwarty na sugestie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matus82 Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Kurde sorki , że mnie nie było , wruciłem puźno i padłem jak betka , dopiero się obudziłem i włączyłem kompa. Może za tydzień się coś uda, na tą chwilę nie jestem w stanie powiedzieć to wyjdzie w praniu pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi