Macjek Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Ktoś się pisze na traskę w weekend? Chcę polecieć Świdnica - Strzegom - Bolków - Jelonka - Szklarska - Jakuszyce - Harrachov i tam się pokręcić po winklach i wrócić. Jakieś 300 - 400 będzie, wyjazd o 10 rano z Lukoil/Bielany w sobotę lub niedzielę. Tempo raczej spokojne.M/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek90 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Ja bym się pisał, bo trasa wydaje się fajna :) Ale... W sobote chce zajrzeć na impreze w bmw... A w niedziele nie mam dużo czasu :( Cytuj Motocyklistą się nie stajesz kupując moto, motocyklistą się rodzisz, a później dorastasz i szukasz maszyny dla siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macjek Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Cześć, no u mnie podobnie to wygląda. W niedzielę jednak muszę odpuścić, a w sobotę wpadam na 11 do BMW, bo wtedy dopiero to się zaczyna. Jak będzie opcja polatać czymś bez kolejki wielkiej to polatam a jak będzie tłum to się pakuję i lecę na Tanvald. Będę na czarnym Tigerze 1050, będę więc szukał czarno-żółtej F3 :) M/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu88 Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Witam. Jestem nowy na forum. Widzę coś cicho tu.Czy przed świętami albo po ma ktos ochotę polatac jesli będzie ladna pogoda.W lany poniedziałek jest kolo Krakowa jesli dobrze pamietam poświęcenie maszyn I jakis chyba niewielki zlot.A czy we Wrocławiu też cos będzie? Może jest ktos chętny żeby polatac w tym tygodniu?? Pozdrawiam wszystkich LWG ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fokus Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Ja bym chętnie polatał. Możemy się jakoś ustawić, zaproponuj jakiś terminpozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu88 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 (edytowane) Ja mogę jutro albo wtorek przez 2tygodnie non stop jesli tylko pogoda dopisze. Możemy się umówić w runku. Ja mogę jutro albo wtorek przez 2tygodnie non stop jesli tylko pogoda dopisze. Możemy się umówić w runku. Edytowane 14 Kwietnia 2014 przez Michu88 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fokus Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 może być. o której? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu88 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 14? jeśli? pasuje tylko jaka pogoda będzie?Możemy się zdzwonić jakby coś.?723213364 Pogoda super wiec na solnym o 14 może się troche spóźnie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu88 Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Coś nie udało nam się spotkać a szkoda :( Pogoda ładna mam zamiar wybrać się do rodzinki w krótkie odwiedzinki do Kowar koło jeleniej góry jutro albo odrazu po świętach i tak samemu to trochę smutno i brak motywacji ;) Może ktoś chciałby dołączyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fokus Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 ...no nie udało się, ja też żałuję. to może jutro sie uda... jak coś to mój numer 669 644 053, Twój zapisałem,pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macjek Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Ja jutro chętnie polatam z wami od 12, moze wcześniej. Jakaś traskę należy strzelić. Może ustawimy sie wstępnie na lukoilu na Bielanach? Tapatalked Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu88 Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Oki mam nr. Jutro zadzwonię z rana ;) Może być bielany tylko niewiem czy sie wyrobie do 12;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fokus Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 mi też pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macjek Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Cześć, będę o 12:15 na lukoilu na Bielanach, czekać na kogoś? Tapatalked Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu88 Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Dzięki Koledzy za miły dzień ;) Czekam na kolejny wypad ;) Pozdrawiam LWG ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi