NAZI Opublikowano 19 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2004 Cześć WszystkimMam problem, bo chce kupić motocykl ale mam dopiero 17 lat wiec nie wiem czy ja bede mógł ze sprzedawcą spisać umowe. WIe ktoś może coś na ten temat? P.S. Nie wiem czy taki temat już byl ale nie jestem w stanie teraz przeszukac cale forum wiec pytam a informacje te potrzebuje jak najszybciej. Z góry dzięki wszystkim za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skubi Opublikowano 19 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2004 Na umowie musi być na pewno nr dowodu osobistego dorosłej osoby - mamy lub taty :D i jego zgoda na kupno. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz M. Opublikowano 20 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2004 Nie wiem,czy zgoda rodziców jest konieczna...a nr dowodu to moze byc chyba z tymczasowego jak masz takowy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz M. Opublikowano 20 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2004 Aha,a umowe to na pewno możesz podpisac,bo ja sam mialem 17 lat jak kupowałem motocykl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dybcio Opublikowano 22 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2004 możesz podpisać, tylko do rejestracji musisz zgłosić się z rodzicem (opiekunem) który napisze oświadczenie, że przejmuje na siebie odpowiedzialność za Twoje błędy :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi