Baton93 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Witam,Z dniem 16.04.2011r stałem się posiadaczem Hondy CLR 125. Wybrałem ten model ze względu na ekonomiczność, gdyż jest on napędzany jednostką 4-suwową. Ma on jakieś 12koni, ja nim osiągnąłem 105km/h. Miałem wybrać NSR 125, ale wziąłem pod uwagę właśnie cenę paliwa i zdecydowałem się na CLR. Myślę że będzie to idealne przygotowanie do Hondy CB 500, którą planuje kupić na następny sezon :) Zdjęcia: A tak to chodzihttp://www.youtube.com/watch?v=opetvT8eA8M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Niech się sprawuje. Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Zarejestrowana na motorower? Oj nieładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toOczeQ Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Szanuj dbaj i jeździj ! :) Tylko na pierwszy rzut zmienił bym tylne kierunki, duże krowy .. :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baton93 Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Kierunki będą zmienione, ale najpierw muszę porobić i kupić konieczne rzeczy.Ślimak prędkościomierza się zepsuł i kupuje jeszcze jakąś szybkę do przodu. No i oczywiście oleje i filtry trzeba zrobić.We wtorek jadę mierzyć kask BOX BX-1 i rękawice Adrenaline Devil albo Adrenaline City PRO. Jak narazie na nic lepszego mnie nie stać ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toOczeQ Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 BOX BX-1 Sam mam taki kask, i mogę Ci go z przyjemnością doradzać :) Dobrze wykonany kask, wszystko ładnie leży i nic nie przeszkadza w czasie jazdy. 4/5 gwiazdek w testach Sharpa wiec jest dobrze :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi