Piekarz Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Witam serdecznie Dnia 1 maja (niedziela) żeni się mój kumpel, któremu marzy się parada ślubna. Sam jest motocyklistą i bardzo często uczestniczy w tego typu imprezach więc warto mu się odwdzięczyć.Spotykamy się na placu wolności o godz. 15:00. Dla przypomnienia 1 maja - niedziela.Młody: ul. WschodniaMłoda: ul. RadwańskaKościół: ul. ŁąkowaSala: ul. KolumnyFlaszka od młodego za przybycie gwarantowana :-) Pozdrawiam Artur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MT01 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 można by było. Ucieszą i młodzi i ci co pojeżdżą... :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtuchna19 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 (edytowane) A do tego ma być super pogoda :)Do zobaczyska o 15:00 :) Edytowane 20 Kwietnia 2011 przez wojtuchna19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piekarz Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 A do tego ma być super pogoda :)Do zobaczyska o 15:00 :) O Bracie Przemku nie zapomnij :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karton87 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 A do tego ma być super pogoda :)Do zobaczyska o 15:00 :) O Bracie Przemku nie zapomnij :-) i ja tam będę, nie ma opcji o zapominaniu ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MT01 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2011 jesteś pewny że to niedziela ? pytam bo zazwyczaj ludzie biorą śluby w soboty. Lepiej się upewnić żeby później nie było przypału... :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karton87 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 jesteś pewny że to niedziela ? pytam bo zazwyczaj ludzie biorą śluby w soboty. Lepiej się upewnić żeby później nie było przypału... :-) niedziela na 100% ;) ode mnie, nie licząc wojtuchny, na 99% jedzie jeszcze dwóch, tak więc stopniowo rośniemy w siłę ;D :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemas78 Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 A do tego ma być super pogoda :)Do zobaczyska o 15:00 :) O Bracie Przemku nie zapomnij :-) i ja tam będę, nie ma opcji o zapominaniu ;D Witam Wszystkich.To mój pierwszy sezon na własnym motorze.Jeżdżę na Suzuki Bandit 1200.Będę o 15 na placu na 100%.Pozdrawiam Przemek z Pabianic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piekarz Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 A do tego ma być super pogoda :)Do zobaczyska o 15:00 :) O Bracie Przemku nie zapomnij :-) i ja tam będę, nie ma opcji o zapominaniu ;D Witam Wszystkich.To mój pierwszy sezon na własnym motorze.Jeżdżę na Suzuki Bandit 1200.Będę o 15 na placu na 100%.Pozdrawiam Przemek z Pabianic Dzięki Przemku... Do zobaczenia i poznania :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniuś YZF R6 Opublikowano 1 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 Jak się pogoda nie zepsuje to i ja podlece na 15-tą na plac :crossy: Pozdro i do zobaczenia! :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karton87 Opublikowano 1 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 miło spędzone popołudnie :cool: pozdro dla wszystkich i do zobaczenia na trasie :lalag: :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniuś YZF R6 Opublikowano 1 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 potwierdzam że popołudnie miło spędzone!!!Para młoda zapewne zadowolona z naszej wizyty :icon_biggrin: Milo było kolegów i koleżanki poznać!Do zobaczenia, nie tylko na trasie :crossy: Pozdrawiam !!! LwG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob_Łódź Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 :notworthy: W imieniu swoim i mojej żony,chcielibyśmy serdecznie podziękować :clap: przybyłym na nasz ślub kolegom i koleżankom.Bardzo nas ucieszyła Wasza obecność. :smile: Jeszcze raz bardzo, bardzo dziękujemyi do zobaczenia na drodze. Pozdrawiamy Robert i Agnieszka :icon_biggrin: :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi