EnduroMax Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 ;Witam.Mam do sprzedania większość części do Suzuki TS 125R 1992.Jest to wersja japońska, z aluminiowymi obręczami, zawieszeniem USD, mniej rozbudowanymi licznikami, i pozbawiona akumulatora.Z całą pewnością na sprzedaż jest:-Kompletny silnik bez osprzętu (gaźnika, zaworu wydechowego)-Rama po piaskowaniu i malowaniu-Kompletna wiązka elektryczna-Moduł zapłonowy-Cewka-Wahacz wraz z dźwigniami-Oba koła na aluminiowych obręczach i z tarczami - opcjonalnie mogą być z nowiutkimi łożyskami-Tylny amortyzator (do regeneracji)-Przednie zawieszenie USD - lekko wybrakowane, konieczna wizyta u tokarza w celu dorobienia jednego mocowania pod tuleję ślizgową-Gaźnik TM-Bak z owiewkami bocznymi (poprzedni właściciel pomalował wszystko czarnym sprayem, jestem w trakcie usuwania go, bo oryginalny lakier wygląda nieźle-Przednia lampa - dużo ładniejsza, bo z wersji japońskiej-Silnik zaworu (wstępnie zaklepany)-Airbox-Plastik od dozownika-Wydech od TS200RM ( dyfuzor ma większy zawijas, co pozytywnie wpływa na dół silnika, sam dorwałem wydech RSV dedykowany do TS'ki, więc jest mi zbędny)Numer kontaktowy - 792 12 09 91 w poniedziałki, wtorki i czwartki w godzinach 15:30-21:00, kontakt tylko poprzez sms'y. Choć w innych godzinach także odpisuje. Części można obejrzeć osobiście w warszawie. Pozdrawiam serdecznie! Ceny do ustalenia. Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 4 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Nie ma juz silnika, ani zbiorniczka wyrownowazajacego cieczy.Pozdrawiam Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi