Pablo74 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 http://www.portlodz.pl/pl-pl/news-and-events/wystawamotocykli_03Czy ktoś się wybiera ??? Myślę że warto wesprzeć organizatorów imprezy tym bardziej że to na swoim terenie.Pogoda ma podobno być a nawet jak by padało to z cukru nie jesteśmy. http://www.twojapogoda.pl/polska/lodzkie/lodz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Jako, że nie trawię za bardzo takich molochów jak Port, raczej się nie wybieram, chyba, że Policja odwali taki pokaz jak ten w Rzymie z 1950r. obawiam się jednak, że odwali taki pokaz: A moto poświęcę 17.04 wiadomo gdzie :buttrock: Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 :>http://sites.google.com/site/jaquzie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agent 303 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 ile płaci się za wejściówkę ? jak z kimaniem tam jest można coś tanio wynająć ? jaki adres dokładnie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo74 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 (edytowane) Ten pierwszy pokaz odpad nawet nie mają tylu maszyna drugi filmik jest najbardziej prawdopodobny. dojazd http://www.portlodz.pl/pl-pl/about-the-centre/how-to-get-here Edytowane 6 Kwietnia 2011 przez Pablo74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniuś YZF R6 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Siema Pablo!!!Ja w sobotę nie dam rady, ale jak byś wybieral się w niedziele to owszem...jestem chetny!Zostaje kwestia miejsca i godz. spotkania i możemy zawitać do Portu, a po wszystkim proponuje male latanko!!! :biggrin: :crossy: Może więcej osób chetnych?Dopisujcie się i lecimy. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agent 303 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Myślałem żeby w sobotę pojechać ale pogodę taką nadają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniuś YZF R6 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 A w niedzielę ma być pogoda ok!Wiec czekam na chętnych! Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo74 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 (edytowane) Pogodą się nie ma co przejmować weekend będzie ładnyprzez cały tydzień latania tylko raz mnie zmoczyło Maniuś jak piszesz ze sobota odpada to ja się dostosuje Melduje się na niedzielę :crossy: Edytowane 7 Kwietnia 2011 przez Pablo74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniuś YZF R6 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Myślę Pablo że w niedziele spotkamy się o 10:30 na stacji LUK OIL skrzyżowanie Pabianickiej, Jana Pawła i polecimy do portu.Zapraszam wszystkich chętnych! :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonTrasT Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Jadę teraz. Zobaczę. Jutro po południu nie mam czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brzozy Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Kusisz Pablo, kurcze, kusisz, a zyzia nieprzygotowana na pokazówki ;)ech, jak coś to siem jutro "via phone" zgadamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Antoine Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Kusisz Pablo, kurcze, kusisz, a zyzia nieprzygotowana na pokazówki ;)ech, jak coś to siem jutro "via phone" zgadamy Bylem, nawet udalo sie spotkac znajomych, choc nie wszyscy, ktorych sie spodziewalem, sie pojawili... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo74 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 kilka fotek z Portusorry za jakość - robione telefonem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karton87 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Nic nadzwyczajnego się nie działo, ale miło było się przejechać, nawet się na fote załapałem, szkoda że mi głowę ucięło ;P Pozdro, następnym razem może pojedziemy razem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi