Skocz do zawartości

CB600F inne zegary

oklej
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Sprawa taka: Skladam rozbitego Horneta 600 z 2004 roku. Z oryginalnych zegarow zostalo tylko troszke obudowy i wtyczki. Znalazlem na Ebayu tanie zegarki od modelu z 2002 roku. Roznia sie jednak od moich typem wtyczki. Czy ma ktos pojecie czy po przelutowaniu samych koncowek/kostek beda smigaly w 2004 roku ? Czy jest szansa(a jeszcze lepiej pewna informacja) ze kable beda mialy te same kolory. Jesli nie, umialby ktos podpowiedziedziec jak te kable poskladac ? Dzieki, tomek

Nie sadze by to miało sens. Fabryka zawsze optymalizuje proces i gdyby to było identycznie nie wypuszczali by specjalnie zmienionej wtyczki do jednego modelu bo to zwyczajnie nie mam poparcia w rachunku ekonomicznym. Ja bym sie trzymał od Tego pomysłu z daleka

Ps. 2002rok hornet miał analogowy licznik przebiegu a od 2004 bodajże elektroniczny. Mam rację czy się mylę ?

Speed Triple 2009r, Iż49 1956r, Jawa 350 Panelka + kosz Velorex 1969r

Oklej to dwa rożne zegary. Nic nie przekombinujesz. Daj sobie na wstrzymanie i szukaj oryginalnego. Ja kiedyś szukałem do ZRX1200 i wszyscy chcieli 1500zł. Kiedyś trafiła się okazja i wyłapałem za 500 od kolesia.

Speed Triple 2009r, Iż49 1956r, Jawa 350 Panelka + kosz Velorex 1969r

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...