kiler Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Tak jest bardziej przejrzysto bo w temacie o ustawkach zaczyna się bałagan a "luźne gadki" :icon_biggrin: tez się przydadzą _______________________________________________________________ Helios ale nie będziesz więcej na forum się rozpisywać o dawcach i nieodpowiedzialnych motórzystach którzy przemykają obok ciebie z zawrotna prędkością 150/h ??? :icon_biggrin: Boniek jazda turystyczna moim zdaniem to jest prędkośc 70-90km/h .prędkość godna stunnigowanego skutera 50 a nie moto ale ........ co tam każdy lubi coś innego :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hellios 44 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Kiler jedzę jak jeżdzę jestem '' starszy już model'' a jak kto jeżdźi to już jego prywatna sprawa .:icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Dobra dobra już dość tych sporów o prędkość :) To 150 to był taki max max przy dłuższym wyprzedzaniu czy coś w ten deseń :) W każdym razie 70-90 to ciut mało dla TDM. Na 6 biegu pewnie będzie miał ok 3.000 rpm przy których pogubię połowę śrubek od wibracji ;)pzdr. Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
o l s e n Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 przy dłuższym wyprzedzaniu czy coś w ten deseń ;) Proszę o rozwinięcie tematu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 przy dłuższym wyprzedzaniu czy coś w ten deseń ;) Proszę o rozwinięcie tematu :)Proszę o rozwinięcie pytania :) Bo nie wiem nad czym tutaj deliberować. A tak, żeby było w temacie to nawinąłem dziś ok 100 km po okolicy. Nie za wiele, ale było spoko. Masa sprzętów na drogach, dobra pogoda, motobazar też zrobił swoje. Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hellios 44 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Jęsli chcecie jeżdzic powyżej 100km/h to ja ze swoim moto do was nie pasuje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
o l s e n Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Jęsli chcecie jeżdzic powyżej 100km/h to ja ze swoim moto do was nie pasuje . Jak to mawia moja babcia: "..ady przestań" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamin Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Dobra dobra już dość tych sporów o prędkość :) To 150 to był taki max max przy dłuższym wyprzedzaniu czy coś w ten deseń :) W każdym razie 70-90 to ciut mało dla TDM. Na 6 biegu pewnie będzie miał ok 3.000 rpm przy których pogubię połowę śrubek od wibracji ;)pzdr.Ja bym sprzedał taki motocykl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hellios 44 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Kamin co ty byś zrobił z takim moto to twoją prywatna sprawa.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamin Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Kamin co ty byś zrobił z takim moto to twoją prywatna sprawa..przecie nie pisałem o Twoim... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Dobra dobra już dość tych sporów o prędkość :) To 150 to był taki max max przy dłuższym wyprzedzaniu czy coś w ten deseń :) W każdym razie 70-90 to ciut mało dla TDM. Na 6 biegu pewnie będzie miał ok 3.000 rpm przy których pogubię połowę śrubek od wibracji ;)pzdr.Ja bym sprzedał taki motocyklFstszonsajonce do głębi ;]Po pierwsze pisałem to z przymrużeniem oka gdybyś nie zauważył. O emotikonkach znajdziesz sporo w necie.Po drugie jak to ładnie ujął jeszua w jednym z tematów "żeby kupić tdm trzeba wiedzieć czego się chce, mieć przekonanie i nie być rozmiłowanym w katalogowych konikach" więc nie, nie sprzedam TDM bo wiem czego chcę i wibracje/reakcja na zmianę obciążenia wynikające z charakterystyki silnika (o tym rónież w necie możesz sporo poczytać) mojej opinii o TDM nie zmienią :)pzdr. Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Po drugie jak to ładnie ujął jeszua w jednym z tematów "żeby kupić tdm trzeba wiedzieć czego się chce, mieć przekonanie i nie być rozmiłowanym w katalogowych konikach" więc nie, nie sprzedam TDM bo wiem czego chcę i wibracje/reakcja na zmianę obciążenia wynikające z charakterystyki silnika (o tym rónież w necie możesz sporo poczytać) mojej opinii o TDM nie zmienią :)pzdr. zanim kupiłem v-stroma (podobna klasa i półka cenowa ) myślałem też o TDMce ale właśnie jej nie najlepsze osiągi mnie do tego moto skuteczne zniechęciły a i prowadzenie też nie powala na kolana . ale....... w końcu każdy lubi coś innego jeden ogórki a drugi .......... ogrodnika córki :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hellios 44 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 (edytowane) Kiler pięknie posumowłeś - ostatni wers twojego postu :clap: doceniam twoje ustosunkowanie się takie Edytowane 5 Kwietnia 2011 przez hellios 44 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Tam nie ma akapitów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agent 303 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 A co to moc maszyny i prędkość to jakiś wyścig szczurów ?Ja jeżdże czasem k 750 z 72 roku przerobionym na czopera i prędkość to około 60 km/h i jest świetnie mam z tego frajdę nie gorszą niż przy 200 km/h gdy muszę być mocno skupiony i robić wytrzesz. Nie róbcie nagonki podobnej do długości penisa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi