moto-akcesoria Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Dla naszych fanów na facebooku przygotowaliśmy konkurs. Część z Was pewnie posiada konto na facebooku, dlatego wszystkich zapraszamy do udziału. Po pierwsze wystarczy polubić nasz profil na facebooku:http://www.facebook.com/motoakcesoria#!/motoakcesoria Po drugie... wziąć udział w konkursie. Wystarczy odpowiedzieć na 3 proste pytania!http://www.facebook.com/motoakcesoria#!/motoakcesoria?sk=app_10531514314 Zapraszamy do udziału! Jest o co walczyć, do wygrania nawet 500 zł do wydania w Moto-Akcesoria! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość misman Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 I to wszystko was upoważnia do rozsyłania gównianego spamu przez SMS ? Numer telefonu, który podałem nieopatrzenie wykonując u was zakup NIE jest w domyśle dobrowolnym udostępnieniem danych osobowych, do prymitywnych akcji pseudo"markietingowych". Przy następnym takim zdarzeniu nie omieszkam powiadomić m.in. GIODO oraz wyciągnąć stosowne konsekwencje... Dajmy na to, nękanie gównianymi ofertami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moto-akcesoria Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 I to wszystko was upoważnia do rozsyłania gównianego spamu przez SMS ? Numer telefonu, który podałem nieopatrzenie wykonując u was zakup NIE jest w domyśle dobrowolnym udostępnieniem danych osobowych, do prymitywnych akcji pseudo"markietingowych". Przy następnym takim zdarzeniu nie omieszkam powiadomić m.in. GIODO oraz wyciągnąć stosowne konsekwencje... Dajmy na to, nękanie gównianymi ofertami ? Kolega się tak nie piekli, wystarczy przy okazji powiedzieć, że nie życzy Pan sobie mailingu czy telefonów z naszej strony i po problemie :rolleyes: Równie dobrze możesz też podać mi dane na PW i również usunę z listy newslettera:) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adel Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 taaa ja przez ten spam przestałem kupować w moto-akcesoria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moto-akcesoria Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 (edytowane) a inne 10 osób są zadowolone, że firma interesuje się klientem :rolleyes: Edytowane 4 Kwietnia 2011 przez moto-akcesoria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość misman Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 (edytowane) I to wszystko was upoważnia do rozsyłania gównianego spamu przez SMS ? Numer telefonu, który podałem nieopatrzenie wykonując u was zakup NIE jest w domyśle dobrowolnym udostępnieniem danych osobowych, do prymitywnych akcji pseudo"markietingowych". Przy następnym takim zdarzeniu nie omieszkam powiadomić m.in. GIODO oraz wyciągnąć stosowne konsekwencje... Dajmy na to, nękanie gównianymi ofertami ? Kolega się tak nie piekli, wystarczy przy okazji powiedzieć, że nie życzy Pan sobie mailingu czy telefonów z naszej strony i po problemie :rolleyes: Równie dobrze możesz też podać mi dane na PW i również usunę z listy newslettera:) Pozdrawiam Przecież już mówiłem ? Telefonicznie, wysyłając (niewyszukane :bigrazz: ) odpowiedzi na maila, i na tym forum. Ileż można ? Groch o ścianę, i dalej gówniany SPAM przy madafakasuperokazjach. Jesteście niewiarygodni jako banda spamerów. Nie mam zamiaru podawać jakichkolwiek danych, gdyż nie mam gwarancji, że ktoś tam u was nie zacznie się trząść z radości, aby móc skwapliwie uzupełnić swoją spamerską bazę danych. A dla chcącego - nic trudnego, można mnie w tej gównianej bazie zlokalizować w dość prosty sposób. Wystarczy odrobina dobrej woli. Ja już ją wykazywałem, i czuję się obecnie z tego zwolniony.Może i jestem dziwny, bo szanuję swoją prywatność i nie zamierzam zbierać wszelkiego gówna na swoje telefony i skrzynki pocztowe. Może i dziesięć innych osób pieje z zachwytu, że firma obrzuca ich spamem z efektywnością wentylatora opryskanego gównem. Ale ja sobie tego nie życzyłem od samego początku, a dane podałem w dobrej wierze i wyłącznie dla potrzeb realizacji transakcji. Jeśli włodarze firmy tego nie rozumieją, to jakakolwiek dalsza polemika jest bezcelowa. Edytowane 4 Kwietnia 2011 przez misman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moto-akcesoria Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Trochę kolego zboczyłeś z tematu... No ale jeśli forum ma służyć do publicznego wylewania żalów, w obojętnie jakim temacie to rzeczywiście dalsza polemika nie ma sensu :rolleyes: Nikt Tobie nie każe brać udziału w konkursie, ale daj skorzystać innym! Wierz mi, że multum osób jest zadowolonych z obsługi, usług oraz propozycji Moto-Akcesoria. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość misman Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Trochę kolego zboczyłeś z tematu... No ale jeśli forum ma służyć do publicznego wylewania żalów, w obojętnie jakim temacie to rzeczywiście dalsza polemika nie ma sensu :rolleyes: Nikt Tobie nie każe brać udziału w konkursie, ale daj skorzystać innym! Wierz mi, że multum osób jest zadowolonych z obsługi, usług oraz propozycji Moto-Akcesoria. Pozdrawiam Jaja sobie robisz ? To nie jest wylewanie żalu, tylko przestroga dla innych. Wyrażam swoją opinię, na wasz temat i waszych gównianych akcji spamerskich. Odróżnij wkurw od żalu, bo to taka różnica jak między piciem w Szczawnicy, a szczaniem w piwnicy. Jeśli dla ciebie to wszystko jedno... A skoro "nikt mi nie każe brać udziału w konkursie", to dlaczego jestem jednak do tego ustawicznie nakłaniany ? Jak już wspomniałem - jesteście niereformowalną, bezczelną bandą spamerów. I gówno mnie obchodzą wasi zadowoleni klienci - ja jestem niezadowolony, o czym informuję dość otwarcie i bezpośrednio. Pompuj się dalej swoim "multum klientów", ale odwal się od mojego telefonu i maila. Prościej już nie umiem napisać, żebyś w końcu zrozumiał. I przypuszczam, że nie jestem odosobniony w odczuciach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moto-akcesoria Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Obrażasz Moto-Akcesoria a sam wyrażasz się niezbyt kulturalnie. Zdecydowanie dyskusja na takim poziomie nie ma sensu. Ktoś jednak musi być mądrzejszy i przerwać takie przepychanie piłeczki. Jak masz uczulenie na Moto-Akcesoria to niestety, ale ja nie pomogę. :rolleyes: PozdrawiamKAROLINA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi