Jackob007 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Już w tą sobotę i niedzielę, tj. 9-10 kwietnia są w Szczecinie Targi Motoryzacyjne Motoshow! Moim zdaniem to świetna imprezka, nie tylko dla fanów samochodów, ale również i motorów, czyli dla nas! :) Wielbiciele „latających motocykli” będą mieli nie lada gratkę, bo na własne oczy zobaczą profesjonalny pokaz Free Style’u Motocrossowego w wykonaniu Darek Devil FMX! No i przede wszystkim będzie pokaz kaskaderski "Beczka śmierci". Niejaki kaskader Wleklik będzie szalał na motorze w cylindrze 10/8 metrów!! Facet ponoć naprawdę wyczynia niezłe rzeczy-np. jeżdzi bez trzymanki! Ja tam napewno się wybieram, a Wy?? Program Targów daje do zrozumienia, że to warta uwagi imprezka. Jakby co to sami poczytajcie na stronce u nich:http://www.motoshow.szczecin.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CIUT11 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Nawet ja się pojawię i będzie mały stunt ale jeszcze nie podali mi godziny bo sami nie wiedzą gdzie mnie wcisną :diabelek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Warto jechać? Tylko poproszę o szczerą odpowiedz bo mam jakieś 200 km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CIUT11 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Ja myślę że warto bo ma być dużo atrakcji ale jak to wyjdzie to nie wiem ;PDużo też zależy od pogody i od tego czy nie rozbije się samolot prezydencki, bo w tamtym roku wszystko odwołali... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moto-akcesoria Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Ja również uważam, że warto... będzie kolejna szansa na wygranie kasku SHOEI QWEST. Więcej szczegółów?http://www.moto-akcesoria.pl/motoshow-szczecin.html Do zobaczenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CIUT11 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 No mnie jednak nie będzie ;p ale polecam ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi