jurbassteck Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Oświadczam wszem i wobec, że z dniem 3.04.2011 stałem się pełnoprawnym właścicielem Hondy Deauville 650 zacnego rocznika 2001 :)Dawno się tak dobrze nie czułem na motocyklu! Moc może i niezbyt zachwycająca, ale spokojnie daje radę w miarę moich możliwości.Co mogę stwierdzić, dziwnie się jeździ po przesiadce z Shadowki i strasznie cicho :) ..no może ewentualnie delikatny świst z tłumika.. W ogóle nie czuję (i nie słyszę) prędkości, gdyby nie prędkościomierz, to było by szybko.. za szybko :crossy: Najważniejsze dla mnie, że jest wygodna, ma silnik V i jest Hondą :) Postanowiłem zostać w rodzinie :P A oto i Ona https://picasaweb.google.com/JerzySowa.jr/DropBox?authkey=Gv1sRgCL6L6rK21sD7fA# Jedno, co mnie już zdążyło wkurzyć, to za cholerę nie mogę zdjąć plastików, a chciałem sobie ją pooglądać dokładnie nagą, no i nie działa mi podświetlenie zegarów.. Cytuj www.jerzysowajr.weebly.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Horb Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Gratuluje i szerokości życzę :crossy: Cytuj "Ja tylko nie wierzę w jednego więcej boga niż ty. Gdy zrozumiesz, dlaczego nie wierzysz we wszystkich pozostałych, zrozumiesz, dlaczego ja nie wierzę w twojego." Stephen Roberts Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Gratki...zapewne żarówki w podświetleniu do wymiany.Szybko poszło.:icon_mrgreen: Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurbassteck Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Też podejrzewam żarówki, ale nijak nie mogę się do nich dostać.Na razie mi to nie przeszkadza, a jak zacznie, to będę dłubał, aż ściągnę te owiewki.. Cytuj www.jerzysowajr.weebly.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Piękny motocykl i duży + za kolor Gratki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Gratuluje! Maszyna nie do zajechania :) Miałem kiedyś taką. Założyłem do niej nawet radio i głośniki. Tak to jest, najpier NTV deauville=>ST 1100/1300=>goldwing :)Choć ja poszedłem zupełnie inną drogą :bigrazz: Oby wiernie służyła :crossy: A z owiewkami nie jest aż tak źle - gdy je ściągniesz, dojdziesz do zegarów, gdzie wymienisz przepalone żarówki i będzie gitarra :biggrin: - poradzisz sobie :buttrock: Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurbassteck Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Goldwing mi raczej nie grozi - za ciężki i jakiś taki olbrzymi :banghead: Co do owiewek, to wiem, że sobie poradzę, ale na razie jestem na etapie ekscytacji i nie chciałem niczego spier.. zepsuć z wrażenia :P Cytuj www.jerzysowajr.weebly.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi