Chasim Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Sprzedam raz założone rękawice na motor. Skorzane, rozmiar L na kostkach protektor karbonowy, na innych częściach kevlarowe protektory. Kolor czarny. Cena 80złPs. To nie są rekawice z lidla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JareG Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 (..) Ps. To nie są rekawice z lidla.A skad..? :icon_mrgreen: Podaj marke i jakies foty. Cytuj Pozdrawiam, JarekChwilowo ino K1200RS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chasim Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Marki nie pamiętam , pamiętam jedynie że coś na T ; p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitersky Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Tschul ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chasim Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 no ;p To co nie ma chętnego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JareG Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 no ;p To co nie ma chętnego?A powiedz kolego, jak te 'tciule' sa wykonczone w srodku - np. czy szwy sa jakos madrze wykonane.. czy moze jest jakas wysciolka czy jak to zwac :) Ogolnie, czy sa wygodne w srodku, i czy trzymaja sie kupy. Cytuj Pozdrawiam, JarekChwilowo ino K1200RS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chasim Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Jest wyściółka, ogólnie są wygodne choć za dużo nie mogę powiedzieć bo był użyte może z 1,5h...kupione na ostatnie 2 h nauki jazdy a teraz ciągły brak maszyny wiec nie są one mi potrzebne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitersky Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Ja miałem takie same. W środku jest jakaś wyściółka, ale nie należy do najprzyjemniejszych w dotyku. Rękawica dość mocno dopasowana (mi to pasiło), ale do pierwszego konkretnego deszczu. Po tym się troche odbarwiła i skurczyła (ale nie aż tak bardzo). Mimo wszystko uważam, że za tą kase, to warto, bo i wentylacja nienajgorsza, a i zadanie swoje spełniają :) (testowałem) pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chasim Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 wysciołka jak dla mnie jest przyjemna w dotyku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JareG Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 No dobra.. 80 zeta ale z przesylka pasuje..? :icon_mrgreen:Jesli tak, to podaj mi na priv dane do przelewu.. Cytuj Pozdrawiam, JarekChwilowo ino K1200RS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi