TOMEKSETA Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 witam. mam problem z moją setą nie wiem dlaczego ale mocno kopci mieszanka jest dobra gaźnik czysty filtr też nie wiem z co może być dlatego piszę i liczę na odp z góry dziękuję;) dodam że to jest yz 125 2006r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk_mx Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Kopci na jaki kolor ? Jeśli na biało to uszczelka pod głowicą do wymiany, jeśli na niebiesko to simernig na wale od strony sprzegła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacpers Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Jakie objawy mogą jeszcze być jak uszczelką jest nie tak pod głowicą? Bo ja mam tak, że jak jest zimne moto to dość mocno dymi, ale jak się nagrzeje to prawie w ogóle prawie nie dymi i jeszcze jak pojeżdżę trochę i zostawię w garażu to na następny dzień zawsze trochę kapie oleju z wydechu. Ale to raczej wina mieszanki chyba, a nie uszczelki co nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk_mx Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 No objawem będzie to że ubywa płynu z chłodnicy, kacpers w twoim przypadku to raczej bym obstawiał jakość oleju oraz i może za duży stosunek wzgledem paliwa. jakiego oleju uzywasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMEKSETA Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 ha jest git dzięki bananek okazało się że uszczelka pod głowicą;D a nie wiem czy można gdzieś dostać uszczelki na sztuki bo nie będę kupował całego kompletu;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk_mx Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 (edytowane) Uszczelka pod głowice według mnie tylko oryginalna, zamów w serwisie i nie będziesz miał problemu. Wypadało by też sprawdzić czy głowica jest prosta i ewentulanie ją splanować Edytowane 1 Kwietnia 2011 przez bananek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi