Bermondo Opublikowano 17 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2004 wlasnie, zalozyc stroboskopy, tylna lampa+kierunki na ciewmno, polerka felg. ale przede wszystkim tlumik. raz ze baaaaaaaaardzo poprawi wyglad a po drugie bedzie lepiej jezdzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 18 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2004 Jestem mile zaskoczony, bo mysłame ze będzie wyglądac gorzej (niestety wiekszosc opwypadkowych jest beznadziejnie malowana) a twoja jest naprawde extra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalll Opublikowano 18 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2004 WYPASIONY MOTOREK NIC W NIM NIE RÓB BO JEDYNE CO MOŻESZ TO POGORSZYĆ WYGLĄD A TERAZ JEST SUPERZGADZAM Z KOLEGĄ ŻE MÓGŁBYŚ TROSZKE MOC SE ZWIĘKSZYĆ A WOGULE ILE NIĄ NAJWIĘCEJ JECHAŁEŚ ?? POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filu Opublikowano 18 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2004 No aprilka naprawde ładna.Który to rok??A co do tuningu, to mozesz odciąć zadupek i jakoś fajniej umieścić blache, ale trzeba to zrobić z gustem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy_ Opublikowano 18 Maja 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2004 Mam skorzane rekawiczki Vanucci(czerwono-czarne z bialym paskiem)pas nerkowy tez mam :) :) :) Najszybciej ?100...ale nie byla na max obrotach(byl to poczatek piatego biegu)pewien jestem ze pojdzie ze 110.A jak jeszcze zebatki zmienie...Teraz nie szaleje bo ją docieram...50kmh to moj max...Ona byla po lekkim slizgu...lampa z tylu jest troche ruszona ale sie swieci...mam czujnik stopu ale nic nie daje,raz sie swieci jak wciskam ''stop'' a raz nie.Musze sprowadzic ''wnętrze lampy".ale jak narazie to bez stopu jezdzilem...Dzisiaj widzialem TZR-ke najnowsza na zywo ,fajny sprzet ale porusza sie bezszelesnie!Wogule jej nie slyszalem!dopiero jak zobaczylem sylwetke na motocyklu to zobaczylem ze to moto!Strasznie cichy!Ja mam baaardzo glosny tlumiczek!!!i mnie slychac! A jak sie samemu poleruje felgi?slyszalem ze za rant w jednej feldze biora od 200 do 300 zeta! :? :? :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasiliy Opublikowano 18 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2004 Dzisiaj widzialem TZR-ke najnowsza na zywo ,fajny sprzet ale porusza sie bezszelesnie!Wogule jej nie slyszalem!dopiero jak zobaczylem sylwetke na motocyklu to zobaczylem ze to moto!Strasznie cichy!Ja mam baaardzo glosny tlumiczek!!!i mnie slychaclepiej chyba zeby nie bylo slychac sciga 2 suwowego.. im ciszej tym lepiej :) :arrow: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy_ Opublikowano 18 Maja 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2004 moze...ale jakos tak dziwnie...ruszal i nic nie bylo slychac... :| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy_ Opublikowano 18 Maja 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2004 rok 1993 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rider Opublikowano 18 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2004 Według mnie w tej kolorystyce plastików felgi najlepiej wyglądają w czerni. Jak kiedyś usłyszałem jak jedzie derbi gpr50 to załamka. :lol:Takie pierdzenie,że mój simson już lepiej brzmi. Z dźwięków dwusuwów 50 najbardziej mi się podoba głos dt 50 z wybebeszonym wydechem :twisted: a te ścigacze to trochę nie teges ... :? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasiliy Opublikowano 18 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2004 najwieksza porazka jesli chodzi o dziwek 2 suwowego 50 ccm to Aprilka RX :lol: :)komedia.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 18 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2004 najbardziej mi się podoba głos dt 50 z wybebeszonym wydechem Ouu yeah !!! Tak wiem cos o tym... ale DT5 przy Hondzie MB50s to pierdzidlo. Mb5 ma najpoiekniejszy dzwiek z 2T pod sloncem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy_ Opublikowano 19 Maja 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2004 a moj pierdzi glosssno!mi to odpowiada... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 20 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2004 Koles jeździł w moim miescie nsr 125 i stwierdziłem ze to samo co u mnie w mbxie. Jednak nie ma to jak 4t z pustym wydechem :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasiliy Opublikowano 20 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2004 jak dla mnie to nie ma poprostu jak 4 T bo zwolennikiem pustych wydechow nie jestem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Arni Opublikowano 29 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2004 Co do przerabiania to ja bym wsadził opony najlepiej Mitasy motocrossowe,predni błotnik plastikowy wysoko nad kołem.Całość pomalować na pomarańczowo i na zbiorniku napisć KTM.oczywiscie to tylko moja sugestia ;)ale tak na powaznie-zostawiłbym ten motorek w takim stanie w jakim jest bo wygląga dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi