Nitomen Opublikowano 27 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 (edytowane) Loctide 2701 wedlug mojego manuala - Zabezpieczanie gwintów Trudno demontowalny produkt do zabezpieczania gwintów, zalecany szczególnie do powierzchni chromianowanych Edytowane 27 Marca 2011 przez Nitomen Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemekpimek Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 A więc Panie i Panowie. Dziś od rana składałem maszynę. Poleciałem sobie na zlot do Opalenicy i jak na razie jest ok. Postawiłem na klej loctite 270. Oczywiście dokręcanie przez rurę i dodatkowo klucz. Nowy oring kosztował aż 1 zł :biggrin: Test wyszedł pozytywnie. :buttrock: Cytuj zero smutków, zero złości wyj**ane po całości... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 No to cacy, tylko kuźwa części do tych japońców drogie strasznie. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi