Dzik000 Opublikowano 23 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 (edytowane) Kombinezon jest nowy, kolorystyka czarny, czerwony, biały. Uszyty dla Yamahy przez Dainese, sygnowany GYTR (Genuine Yamaha Technology Racing), rozmiar 52, załączam zdjęcie.Sprzedam go w śmiesznej cenie 1100 zł w ramach wyprzedaży po zlikwidowanym salonie, której mam już serdecznie dość...Kombinezon można mierzyć w Krakowie lub okazjonalnie w Warszawie.PS: Przy okazji pozdrawiam ludzi, którzy odciążyli mnie trochę z gratów na warszawskim motobazarze czyli motocyklistów z Warki ("chłopaków Radomiaków"), Kotleta, i innych nieznanych mi acz sympatycznych klientów (o ile czytują to forum...) :icon_biggrin:kontakt: [email protected] Edytowane 23 Marca 2011 przez Dzik000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcino Opublikowano 23 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 Kombinezon jest nowy, kolorystyka czarny, czerwony, biały. Uszyty dla Yamahy przez Dainese, sygnowany GYTR (Genuine Yamaha Technology Racing), rozmiar 52, załączam zdjęcie.Sprzedam go w śmiesznej cenie 1100 zł w ramach wyprzedaży po zlikwidowanym salonie, której mam już serdecznie dość...Kombinezon można mierzyć w Krakowie lub okazjonalnie w Warszawie.PS: Przy okazji pozdrawiam ludzi, którzy odciążyli mnie trochę z gratów na warszawskim motobazarze czyli motocyklistów z Warki ("chłopaków Radomiaków"), Kotleta, i innych nieznanych mi acz sympatycznych klientów (o ile czytują to forum...) :icon_biggrin:kontakt: [email protected]Szkoda, że nie ma napisu SUZUKI :) Może jakieś inne kombinezony Ci pozostały? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baaaca Opublikowano 23 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 O tak!! Jak masz takie kombi z napisem SUZUKI to biorę od ręki. :flesje: Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzik000 Opublikowano 23 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 no niestety salon był autoryzowanego dealera Yamahy i Suzuki brak.. W każdym razie mam jeszcze też nowy, 2 cz. skórzany damski kombinezon f-my Modeka, ciemna skóra bez żadnych kolorowych wstawek, rozmiar 42, sprzedam go za 750 zł w komplecie lub oddzielnie - kurtka 500, spodnie 300. Postaram się go sfotografować to dam go w oddzielnym wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi