Skocz do zawartości

Kombinezon 2 cz. Dainsese, nówka 1100 zł - okazja !

Dzik000
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Kombinezon jest nowy, kolorystyka czarny, czerwony, biały. Uszyty dla Yamahy przez Dainese, sygnowany GYTR (Genuine Yamaha Technology Racing), rozmiar 52, załączam zdjęcie.

Sprzedam go w śmiesznej cenie 1100 zł w ramach wyprzedaży po zlikwidowanym salonie, której mam już serdecznie dość...

Kombinezon można mierzyć w Krakowie lub okazjonalnie w Warszawie.

PS: Przy okazji pozdrawiam ludzi, którzy odciążyli mnie trochę z gratów na warszawskim motobazarze czyli motocyklistów z Warki ("chłopaków Radomiaków"), Kotleta, i innych nieznanych mi acz sympatycznych klientów (o ile czytują to forum...) :icon_biggrin:

kontakt: [email protected]

post-51372-0-16243300-1300879413_thumb.jpg

Edytowane przez Dzik000

Kombinezon jest nowy, kolorystyka czarny, czerwony, biały. Uszyty dla Yamahy przez Dainese, sygnowany GYTR (Genuine Yamaha Technology Racing), rozmiar 52, załączam zdjęcie.

Sprzedam go w śmiesznej cenie 1100 zł w ramach wyprzedaży po zlikwidowanym salonie, której mam już serdecznie dość...

Kombinezon można mierzyć w Krakowie lub okazjonalnie w Warszawie.

PS: Przy okazji pozdrawiam ludzi, którzy odciążyli mnie trochę z gratów na warszawskim motobazarze czyli motocyklistów z Warki ("chłopaków Radomiaków"), Kotleta, i innych nieznanych mi acz sympatycznych klientów (o ile czytują to forum...) :icon_biggrin:

kontakt: [email protected]

Szkoda, że nie ma napisu SUZUKI :) Może jakieś inne kombinezony Ci pozostały?

no niestety salon był autoryzowanego dealera Yamahy i Suzuki brak..

W każdym razie mam jeszcze też nowy, 2 cz. skórzany damski kombinezon f-my Modeka, ciemna skóra bez żadnych kolorowych wstawek, rozmiar 42, sprzedam go za 750 zł w komplecie lub oddzielnie - kurtka 500, spodnie 300. Postaram się go sfotografować to dam go w oddzielnym wątku