T00ooster Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 Witam mam następujący problem. otrzymałem od dziadka silnik od kosiarki spalinowej. Jest to dość stary silnik który ma około 50cm3. ten silnik ma kolanko wydechu i silnik działa pod każdym kątem(nalezy odpowiednio ustawić gaźnik). Czy ktos z was spotkał sie z takim otóż silnikiem?? Potrzebował bym do niego cześci ale nie wiem od czego mogą pasować -Sworzeń 12mm -tłok 2 pierscieniowy.( ma na denku napisane 36,68) - i tulejka do sworznia -i oczywiscie pierscienie P.S wie ktos jak sie nazywa ten silnik lub z jaki jest kraj pochodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 idz do najblizszego serwisu kosiarek/pil motorowych i tam powinni Ci dosztukowac i doradzic Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T00ooster Opublikowano 9 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 to moge oczekiwac jakies pomocy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 a czego ty oczekujesz po takim opisie? jakies foto bys wstawil, oznaczen na silniku poszukal a nie opis pasujacy pewnie do 90% silnikow tego typu, to nie forum wrozbiarstwa niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi