Robcio Opublikowano 3 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 Hello! Przypominam zainteresowanym o jeszcze jednej waznej/ciekawej dacie w kalendarzu wiosennych wyjazdow... ...otwarcie sezonu w Czestochowie - wg mnie warto :crossy: Potwierdzenie terminu i ogolny zarys tutaj: http://www.jasnagora.com/zapowiedzi_miesieczne.php?rok=2011&miesiac=4Pozniej bedzie zapewne wiecej informacji, ale termin mozna juz rezerwowac. Pozdr. R. :flesje: Cytuj Moja motogaleria --> https://picasaweb.go...om/RobertRobbic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 3 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 Oj, pamiętamy, pamiętamy... ;) Byle pogoda dopisała :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robas Opublikowano 4 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 Oj, pamiętamy, pamiętamy... ;) Byle pogoda dopisała :flesje:Vector jak będziesz leciał chętnie się podłączę :)a nie masz chęci lepieć do czech? Cytuj WWW.WGM.NET.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robcio Opublikowano 4 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 Oj, pamiętamy, pamiętamy... ;) Oj Vector, przynajmniej Ty mnie nie zawiodles :tongue: Cytuj Moja motogaleria --> https://picasaweb.go...om/RobertRobbic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Artur Opublikowano 4 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 w 2010 nie udalo mi sie dojechac mam nadzieje ze w tym sie uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mick63 Opublikowano 4 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 Ciepło się zrobiło to i forum zaczyna żyć, co do Częstochowy to i ja w tym roku się wybieram, w tamtym nie dałem rady bo kumplowi padło ładowanie i zrezygnowalśmy. Z innego forum też kilka osób się wybiera więc pewnie sporo nas będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walko69 Opublikowano 4 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 Ale macie jakieś konkretne plany/ Tzn wyjazd w sobotę czy w niedzielę skoroświt?:) jęłśi w sobotę to czy w Cżęstochowie lub gdzies blisko planujecie nocleg? i czy można sie podłaczyć? to powinno być pierwsze pytanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robcio Opublikowano 5 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 Ale macie jakieś konkretne plany/ Tzn wyjazd w sobotę czy w niedzielę skoroświt?:) jęłśi w sobotę to czy w Cżęstochowie lub gdzies blisko planujecie nocleg? i czy można sie podłaczyć? to powinno być pierwsze pytanie. Walko, jezeli dam rade pojechac w tym roku, to do mnie smialo mozesz sie podlaczyc :biggrin: Blizej terminu beda konkretne plany :crossy: Cytuj Moja motogaleria --> https://picasaweb.go...om/RobertRobbic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ARTIMAX1 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Jedziemy w sobotę przed południem, mamy zarezerwowany dom w Olsztynie przed Częstochową, koszt noclegu około 35zł od osoby, w zależności od ilości osób. mamy kilka wolnych miejsc. Ilość łóżek 15,ale zawsze są karimaty,śpiwory itd. Jak zwykle improwizujemy, czyli damy radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mick63 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Wszyscy chetni jadą w sobotę czy jest ktoś kto by leciał w niedzielę rano??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robcio Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Wszyscy chetni jadą w sobotę czy jest ktoś kto by leciał w niedzielę rano??? My tez smigamy w sobote do Olsztyna... mick - jechac i wracac w niedziele to 'szatanski plan', zmeczysz sie :icon_twisted: Cytuj Moja motogaleria --> https://picasaweb.go...om/RobertRobbic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mick63 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Biorąc pod uwagę charakter zlotu, to ze zamiast koncertu czadowej kapeli będzie msza św. to aby nie było za bardzo anielsko musi byc troche szatańskiego dodatku :icon_twisted: A tak na serio to rozumiem ze wszyscy z Lubartowa i okolic wybieraja anielski wariant, tzn. integracja przy soczku w Olsztynie (tym pod Częstochową oczywiście...) Są jacyś chętni na szatański wariant??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robcio Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 [...]A tak na serio to rozumiem ze wszyscy z Lubartowa i okolic wybieraja anielski wariant, tzn. integracja przy soczku w Olsztynie (tym pod Częstochową oczywiście...)[...] Nie wiem czy jedzie ktos z Lubartowa, pewnie tak, ale my akurat jedziemy z Lublina :crossy: W niedziele, to bedziesz musial szatansko rano wstac :icon_twisted: Cytuj Moja motogaleria --> https://picasaweb.go...om/RobertRobbic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mick63 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Zgadza się a jakby tego było mało to rano będzie zimno i pewnie straszne korki na wjeździe więc rozsądek coraz bardzie podpowiada mi anielski wariant wyprawy, pogadam jeszcze ze znajomymi którzy potencjalnie deklarują chęc wyjazdu i sie zobaczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ISZTVAN-70 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 i ja z Kol.Małżonką wybieramy się z kilkoma znajomymi bliżej wyjazdu można by było jakoś się zgrać-pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi