edi73 Opublikowano 28 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 końcówki będą kosztowac ok 500zł jeżeli mają byc tych wymiarów co moje bo to ładny kawal aluminium i dużo robotyTe końcówki są super i już je chcę , cena do przeżycia .Zastanawiam się tylko czy nie będzie zbyt mocno nagrzewała się osłona tłumika bo przestrzeń między końcówką a osłoną zmniejszyła się ?? A może jest to bez znaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej MT01 Opublikowano 28 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 Tak przestrzeń sie zmniejszyła ale myśle,że nic złego dziac sie nie powinno,w razie czego mamy wentylatory a zaóważyłem,że od kiedy latam na przelotowych wydechach to nie pamietam kiedy załączył mi sie wentylator pod siedzeniem więc osłony mi sie zbytnio nie nagrzewają,napewno mniej niż na oryginalnych wydechach,które to bardziej sie nagrzewają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edi73 Opublikowano 28 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 (edytowane) Z opisu wydaje się proste .To teraz czekam na crash pady i końcówki , a swoją drogą to w jakim realnym terminie można się spodziewać realizacji takiego zamówienia ?.Dzięki bardzo za dokładny opis wypaproszenia tłumików.Pozdr... Edytowane 28 Lutego 2011 przez edi73 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej MT01 Opublikowano 1 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 końcówki wydechów będą prawdopodobnie na czwartek a crash pady na przyszły tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edi73 Opublikowano 2 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 końcówki wydechów będą prawdopodobnie na czwartek a crash pady na przyszły tydzieńOK. Jak będą zrobione to daj znać i jakieś foty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej MT01 Opublikowano 3 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 (edytowane) Dziś wieczorem odbieram końcówki wydechów,potem wrzuce fotki,napisz mi tylko jakie chcesz miec te ringi końcowe wydechu? bo ja mam te tuningowe od akrapów,a one są troche dłuższe i pod nie mam robione końcówki końcówki wydechów już są dorobione,jutro wstawie foty bo dzisiaj już nie wyrobiłem,ale są identyko jak te moje tylko musze jeszcze środki na czarno prysnąc Edytowane 3 Marca 2011 przez maciej MT01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edi73 Opublikowano 3 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 Ringi mam dorabiane ,nie wiem czy są dłuższe czy krótsze od orginałów .Jutro zmierzę to porównamy z akrapami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edi73 Opublikowano 21 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 Ringi w moim MT mają 44 mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRIFF Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Odgrzewam kotleta ,co z crash padami ,gdzie są fotki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi