Gość BULLSON FOREVER Opublikowano 14 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2004 Witajcie.Szukam chętnych na wyjazd na Krym w 2 połowie lipca. Termin co do dnia jeszcze nieokreślony z powodów zawodowych. Narazie jest nas dwóch: kolega Łukasz na KLE 500 i ja na XTZ 750. Jesteśmy w miarę doświadczonymi turystami motocyklowymi, więc nie powinno być kłopotów. Naszym celem jest jak najwięcej zwiedzić, zobaczyć, porobić fotki itd. Noclegi raczej w namiotach, tam gdzie nas noc zastanie, mycie w morzu. Chodzi o to by wyjazd kosztował jak naj mniej. Jeśli jest ktoś chętny to zapraszam. Pozdrowionka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywy Opublikowano 15 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2004 a liczyłes mniej wiecej koszty z paliwem z jadłem i itpile trzeba miec kasy i skad jestescie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebJaw Opublikowano 15 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2004 Hi!Też jadę pod koniec lipca na Krym więc piszę: Paliwo ok. 1,90 za litr,Nocleg - za 5-8 dolców to już masz taki luskus, że więcej nie trzeba,Żarcie - za 3, dolce dostaniesz taki objad, że nie dasz rady go zjeść.Drogi - Dosyć paskudne. Jakoś se tam koszty można wyliczyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BULLSON FOREVER Opublikowano 16 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2004 a liczyłes mniej wiecej koszty z paliwem z jadłem i itpile trzeba miec kasy i skad jestesciePaliwo na Ukrainie pod koniec kwietnia kosztowało 2,20 Hrywny * 0,8zł= 1,76zł za litr 95 okt. (w październiku ub. roku cena była taka sama więc i w lipcu pewnie się nie zmieni. Trasa wyniesie ok 4000km więc przy średnim spalaniu 6l/100km koszt benzyny wyniesie około 420zł. Reszta kasy zależy od: ilości biletów wstępu do różnych obiektów, noclegów płatnych (planujemy większość w namiotach za friko), żarcie - konserwy ew. 1 posiłek gorący - cena 10zł. W sumie cały wyjazd na pewno zmieści się w 1000zł. Łukasz jest z Jaworzna, ja z Nowego Korczyna (nad Nidą i Wisłą, woj. świętokrzystkie). Tylko ten termin wchodzi w grę. Mam dwie dziewczyny do zabrania (ładne, zgrabne itp. )na ten wyjazd(nie są nowicjuszkami w jeździe z tyłu), a motocykl dwuosobowy, więc jeśli ktoś wziąłby taki balast byłoby fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi