Shinigami Opublikowano 17 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2011 Słowem wstępu. Na prawdę bardzo chciałem to upchnąć w markach chińskich, tajwańskich etc. ale nie udało się. Jeśli admin jest w stanie to przesunąć tam (bo wiem, że z odnośnika w nowych postach temat się wyświetli) to bardzo proszę :) Poniżej link do strony producenta i testu motorcycle.com. Test lekko średniawy ale daje pojęcie czym jest to coś. Gratis porównanie z Ninja 250R. Z tego co zrozumiałem jest to Angielska marka składana przez chińczyków. Osobiście projekt jest całkiem niezły z wyglądu zwłaszcza rurowa rama i odcinek od baku aż po zadupek pod którym jest wydech :lalag: Felgi także ładne. Całość jest wąska i bardzo lekka bo ok 115kg prawdopodobnie na sucho. Wydech ładnie gada ale mimo wszystko szkoda, że to singiel. http://www.bennche.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi