djkrzychu91 Opublikowano 13 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 Witam posiadam silnik do sprzedania z kawasaki kz 750 z roku 83 silnik był w 3 miejscach spawany ponieważ było uszczyrbione. Do silnika dodaje 2 rury wydechowe kolanko cala elektrykę wraz z oświetleniem i przewodami. Zostały regulowane zawory itp. Bez synchronizacji. Motorek normalnie pali chodzi ( odpalałem go jakieś przeszło pół roku aktualnie jest założony w ramie w buggy ale nie był na nim jeźdzony ani w niej nieodpalany. Jedynie co trzeba zrobić to synchronizacja zrobić oraz przyciąć uszczelkę z pokrywy zaworów ponieważ są włożone uszczelki wycięte z gambitu. Motorek normalnie palił i chodził miałem go w ramie i na nim jeździłem. Więcej informacji udzielę na gg 6572031 lub e-mail lub telefonicznie dla bardziej zainteresowanych podam nr telefonu Ps: możliwa zamiana na silnik z crossa o pojemności większej niż 650 (oczywiście z kompletem instalacji rury itp. powyżej 750cmm dopłacę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi