quality Opublikowano 7 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 (edytowane) Witam. Kupiłem motocykl po małej przygodzie. Niestety nie wiem czy mam wszystkie części aby go poskładać :D Głównie chodzi o stelaż lusterek. Czy od fazera 600 z 98 r jest taki sam jak do modelu z 2002 ? Znalazłem taka aukcje: http://moto.allegro.pl/yamaha-fazer-fzs600...1410700814.html i widze ze nie mam tego stelaża. Niby w aukcji jest napisane od 98 do 02, ale wolę zapytać. Czy są jeszcze jakieś stelaże w przedniej owiewce oprócz stelaża lampy i tego lusterek ? Pozdrawiam Adrian Edytowane 7 Lutego 2011 przez quality Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
W-max Opublikowano 8 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 no raczej nie są takie same, ponieważ lampy są inne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quality Opublikowano 9 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 Chodzi mi tylko o stelaz lusterek. Ma cos do tego lampa ? Stelaz pod lampe, zegary i czasze mam, co prawda w czesciach, ale do pospawania. Moze jakas konkretniejsza odpowiedz ? Pozdrawiam Adrian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi