edi73 Opublikowano 12 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 Gratuluje. Moto w ciemnym kolorze pięknie się prezentuje,ładna sztuka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sgregor242 Opublikowano 13 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 (edytowane) Nic się nie martw z dołu zapierdziela to bardzo zdrowo.Kolega daje do pieca zdrowo .Sprzęt do lansu ale można tez bardzo fajnie pojechać. Edytowane 13 Lutego 2011 przez sgregor242 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deem Opublikowano 18 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 W tym sprzęcie liczą się Nm-etry! A na zlotach faktycznie przykuwa uwagę. :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertooo Opublikowano 5 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 Sprzęt klasa, bardzo zacny :) gratuluję Osobiście miałem okazję takim cudem polatać i w sumie wszystko niby ładnie pięknie, ale czułem jakiś niedosyt. Fakt ma potężny moment, ale prawdę mówiąc liczyłem na coś więcej, może właśnie dlatego Mtek mnie nie powalił na kolana. Co tu by nie marudzić to moto będzie ponadczasowe i chwała mu za to ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 5 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 gratualcje nowego nabytku :) Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agent 303 Opublikowano 6 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 Gratuluje tylko że twoje foty nie działają pokaż jeszcze raz z dobrym linkiem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi