malina Opublikowano 25 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 Witam. Do sprzedania: Skórzane, niewiele używane spodnie Arlen Ness z membraną Gore-Tex - rozmiar 54 - wzrost 178 - 182. Nie są przepocone, śmierdzące etc. Nigdy nie przemoczoczone. Bezwypadkowe :cool: Kupiłem jako nowe i nigdy w nich nie leżałem na asfalcie. Czuć jeszcze od nich charakterystyczny zapach nowej skóry. Nieprzemakalne i super wygodne. Sprzedaję, gdyż zrzucilem 10 kg i wiszą teraz na mnie nieco. Twarde ochraniacze na piszczele, dzielone twarde na kolana, obszerne miękkie gąbkowe na biodrach. Zamki YKK. Nad kolanami karbowana skóra - umożliwia lepsze zginanie. Elastyczna wstawka w kroku oraz pod kolanami. Dwa zamki do spięcia z kurtką (krótki i długi). Z lewej strony niewielka kieszeń na zamek - idealna na dowód rejestracyjny i kluczyki. Nogawki u dołu rozpinane - ułatwia to zakładanie i poprawia dopasowanie spodni do łydki. Stan spodni oceniam na bdb. Cena: 400 zł plus koszty ewentualnej wysyłki. Zdjęcia pod linkiem: Zdjęcia Spodnie ARLEN NESS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malina Opublikowano 6 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 Nadal aktualne. Nowa cena: 340 PLN + wysyłka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malina Opublikowano 6 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 Nadal aktualne. Nowa cena: 340 PLN + wysyłka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malina Opublikowano 6 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 Wciąż aktualne. Nowa cena: 340 PLN. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edi73 Opublikowano 7 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 witam mam 180 cm. i ważę 83 kg. w pasie 88 cm. w porywach do 90cm. czy prezentowane spodnie będą odpowiednie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malina Opublikowano 13 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 Witam. Nie wiem dlaczego, nie przyszło powiadomienie o odpowiedzi w temacie. Jeśli sprawa aktualna to informuję, że spodnie przymierzał mój większy brat (180 cm wzrostu) i leżały ok. Ja teraz w pasie mam 84cm i mam luz więc pod względem obwodu też wydają się w porządku. Jeśli jesteś nadal zainteresowany proszę o kontakt na maila w celu dograniu szczegółów: [email protected] Pozdrawiam, malina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edi73 Opublikowano 14 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 Witam Sprawa nieaktualna, spodnie zakupiłem. pozd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malina Opublikowano 28 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 Ogłoszenie nadal aktualne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 28 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 Witam Sprawa nieaktualna, spodnie zakupiłem.pozd. Ogłoszenie nadal aktualne. ??? Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malina Opublikowano 2 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 Użytkownik edi73 nie zdecydował się na zakup spodni z mojego ogłoszenia. Zakupił w tzw. międzyczasie inne. Arlen ness'y w dalszym ciągu są do oddania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi