Skocz do zawartości

ARLEN NESS - skórzane spodnie z Gore-Tex

malina
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Do sprzedania:

Skórzane, niewiele używane spodnie Arlen Ness z membraną Gore-Tex - rozmiar 54 - wzrost 178 - 182.

Nie są przepocone, śmierdzące etc. Nigdy nie przemoczoczone. Bezwypadkowe :cool: Kupiłem jako nowe i nigdy w nich nie leżałem na asfalcie. Czuć jeszcze od nich charakterystyczny zapach nowej skóry. Nieprzemakalne i super wygodne. Sprzedaję, gdyż zrzucilem 10 kg i wiszą teraz na mnie nieco.

Twarde ochraniacze na piszczele, dzielone twarde na kolana, obszerne miękkie gąbkowe na biodrach. Zamki YKK. Nad kolanami karbowana skóra - umożliwia lepsze zginanie. Elastyczna wstawka w kroku oraz pod kolanami. Dwa zamki do spięcia z kurtką (krótki i długi). Z lewej strony niewielka kieszeń na zamek - idealna na dowód rejestracyjny i kluczyki. Nogawki u dołu rozpinane - ułatwia to zakładanie i poprawia dopasowanie spodni do łydki. Stan spodni oceniam na bdb.

Cena: 400 zł plus koszty ewentualnej wysyłki.

Zdjęcia pod linkiem:

Zdjęcia Spodnie ARLEN NESS

• 2 tygodnie później...

Witam.

Nie wiem dlaczego, nie przyszło powiadomienie o odpowiedzi w temacie.

Jeśli sprawa aktualna to informuję, że spodnie przymierzał mój większy brat (180 cm wzrostu) i leżały ok. Ja teraz w pasie mam 84cm i mam luz więc pod względem obwodu też wydają się w porządku. Jeśli jesteś nadal zainteresowany proszę o kontakt na maila w celu dograniu szczegółów: [email protected]

Pozdrawiam, malina.

• 2 tygodnie później...