szczedl Opublikowano 25 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 Witam, Dzwigienka od ssania mi sie złamała:( od jakiego motocykla pasuje to ustrojstwo do suzuki gsx 400s?? od mz pewnie nie da rady ale od starego gs'a 500?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 25 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 A jaką masz tą dźwigienkę i gdzie? Przy gaźnikach tak jak GS400 i pochodne? Szukaj na Alle gaźników od starej Suzy tego typu. GS500E miała ssanie na kierownicy. GSX-F i GSX-R też mają na linkę z kierownicy więc te modele odpadają. No chyba że taką akurat potrzebujesz. Pozdro z Bydzi. :buttrock: Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczedl Opublikowano 6 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 Dokładnie chodzi o dźwigienkę na kierownicy, dziękuje a odpowiedź . Pozdro z CB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi