piecyk Opublikowano 25 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 (edytowane) Witam, mam ważny komunikat. Za pośrednictwem byłych kursantów, dotarła do mnie wiadomość z prośbą o pomoc. Adrian Adamczyk z Niedrzwicy Dużej potrzebuje pomocy. Adrian ma 17 lat. 4 października 2010 roku, w wyniku wypadku komunikacyjnego doznał poważnych obrażeń ciała, w tym urazu głowy. okoliczności wypadku Obecnie jest półprzytomny i cierpi na spastyczność kończyn. Z uwagi na koszty leczenia, a w szczególności rehabilitacji, Adrian i jego rodzina potrzebują wsparcia. W intencji pomocy Adrianowi, organizuję w dniach 17.02.2011r. oraz 18.02.2011r. specjalną edycję szkolenia „Świadomy Motocyklista”. „Świadomy Motocyklista”, to szkolenie teoretyczne, organizowane cyklicznie w mojej firmie. Dedykowane jest wszystkim motocyklistom oraz motorowerzystom. Podejmowana na szkoleniu problematyka dot. przede wszystkim bezpieczeństwa kierowców jednośladów. Szkolenie realizowane jest w wymiarze 8h lekcyjnych, podzielone jest na dwie części po 4h lekcyjne. Harmonogram i tematyka szkolenia: część I 17.02.2011r.: 17:00 - 18:30 - I blok programowy: prawo o ruchu drogowym, a motocykle; 18:30 – 18:45 – przerwa; 18:45 - 20:15 - II blok programowy: bezpieczeństwo bierne i czynne motocyklisty. część II 18.02.2011r.: 17:00 - 18:30 - I blok programowy: technika jazdy tj. gospodarka szybkością, hamowanie, pokonywanie zakrętów; 18:30 – 18:45 – przerwa; 18:45 - 20:15 - II blok programowy: turystyka motocyklowa tj. Przygotowanie motocykla do podróży, jazda w grupie, jazda z pasażerem. Koszt szkolenia wynosi 80zł dla jednej osoby, za całość szkolenia. Wszystkie środki uzyskane ze szkolenia, są przeznaczone na darowiznę wspomagającą leczenie i rehabilitację Adriana Adamczyka. Zgłoszenia na szkolenie, proszę wysyłać na adres: [email protected] W wiadomości zwrotnej podam wszystkie informacje dot. organizacji szkolenia. Daniel Piecychna http://www.oskklasa.info/data/storage/atta...379d8e489e8.jpg Edytowane 25 Stycznia 2011 przez piecyk Cytuj Pozdrawiam, Daniel PiecychnaSzkolenia motocyklowe w Lublinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi