Gość manti111 Opublikowano 12 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2004 Chciałbym się dowiedziec jak najwięcej mozliwie o tym własnie motorku!!!Moze jest jakas konkurencja dla tej yamaszki i moze bardziej opłacalna!!!Prosze o zekome rady!!!zalety i wady tego motorku!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 12 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2004 hmmm ale TZR to scigacz więc pomyliłeś działy :| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 12 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2004 powiem krótko www.dt125.de tam jest wszystko :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 12 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2004 Na temat DT125 to jusz chyba 4 tematy były..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 12 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2004 Ale będzie jeszcze więcej :) podejrzewam. Nie wiem co chcesz wiedzieć :D może napisz co cie najbardziej interesuje ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 12 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2004 O widze zmieniłes nazwe. Na forum jest już kila tematów o niej (jeden mój). Jak masz konkretne pytania to napisz na mi na priw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi