Greedo Opublikowano 17 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 (edytowane) Hello. Ponieważ mam dwie, to jednej mogę się pozbyć. Mówię o Suzuki RF 900 z 1996 roku, w której to niedawno wymieniłem skrzynię. Obecnie jest od GSXR 1100 W i działa po prostu cudnie. Czacha była malowana za mojej kadencji, mam zdjęcia sprzed malowania. Poprzedni tłusty klusek z Siedlec się na niej wywalił, ale jakoś dziwnie bo tylko czacha pękła. W lagach jest nowy olej i uszczelniacze. Golenie są pomalowane, bo były zardzewiałe i poobijane od kamyczków. Poza tym wszystko działa jak powinno. Do wymiany są opony, a na pewno tylna, napęd jest w stanie niezłym, przewody w stalowym oplocie i turystyczna szyba w standardzie ;) Cena 6,5 tys. Kontakt w profilu, najlepiej gg Wygląda to obecnie tak: http://img221.imageshack.us/i/stp61160.jpg/ Edytowane 17 Stycznia 2011 przez Greedo Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 18 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 Ale masz nieład w tym warsztacie Andrzeju :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 18 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 Bo to miejsce w którym się pracuje :bigrazz: Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi