egzekutor Opublikowano 17 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 witam przerabial ktos temat felgi tylnej w cbr 1000f sc21 z przelozeniem do niej z nowszej cbr 1000 bodajze sc24 ? czy ta szersza wchodzi w org wahacz z sc21 czy trzeba zalozyc kpl z sc24? i czy jeszcze jakies przeróbki sa z tym zwiazane? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thobeta Opublikowano 17 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 witam przerabial ktos temat felgi tylnej w cbr 1000f sc21 z przelozeniem do niej z nowszej cbr 1000 bodajze sc24 ? czy ta szersza wchodzi w org wahacz z sc21 czy trzeba zalozyc kpl z sc24? i czy jeszcze jakies przeróbki sa z tym zwiazane? pozdrawiam włożysz tylko bodajże 160 max. Ja taką felgę zakładałem i nie pozwala wahacz na założenie większej opony Cytuj Speed Triple 2009r, Iż49 1956r, Jawa 350 Panelka + kosz Velorex 1969r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
egzekutor Opublikowano 17 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 dwa razy ten sam temat mi sie zapodal.czyli zmana wahacza rozwiaze sprawe?mam caly kpl chyba z sc24 opona 170 tyklo nie wiem jak pozniej bedzie z wypustem zebatki z silnika ze łancuch szedl prosto dzieki za odp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Mea culpa. Przepraszam. Pomyliłewm użytkowników. Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bc30se Opublikowano 21 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 Rear wheel 1 mag from a 1989 and up1 new spacer for the right side of the wheel, the one between the bearing and the caliper holder ( discontinued)you can get one made at a machine shop, it needs to be 4mm wider, if not you can use 4X 1 mm washer, it won't move because the axle is static, so it is solid.left side spacer is the same from on model year to the next so you don't need to buy one (wheel is straight and chain is aligned with sprocket).put everything back together and voila you got yourself a souped up cbr1000f.Use a chain-guard from a 1993 and up.and the caliper holder that bolts to the front of the swing-arm you can modify easily.Inner fender from a 1993 and up , fit in under the seat ( easy) This was from the cbr1000f forum how to's,, providing you have the cbr1000f. I hope this helps . Zadowolony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi