mistral111 Opublikowano 31 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2011 ja jestem dzisiaj mega wku****ny i właśnie jade przewietrzyć głowe po WLKP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROZI Opublikowano 31 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2011 (edytowane) wójjjaaa. musisz wpaść tu do nas do wielkopolski ;) :flesje: now problemo wybiorę się nad morze to zahaczę :crossy: ja jestem dzisiaj mega wku****ny i właśnie jade przewietrzyć głowe po WLKP. i jak tam głowa przewiana Mistral :banghead: Edytowane 1 Czerwca 2011 przez ROZI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sgregor242 Opublikowano 31 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2011 Byliśmy teraz na większym kółku.Piękne zakręty,widoki jeszcze lepsze.Od razu odradzam kawałek Sance Billa Stare Hamry.Jak jechać tam to przepisowo!Zakręty są tam fantastyczne znają je motocykliści i policja :( Leci się serią zawijasów człowiek się rozkręca a na końcu stoi policja i suszarka kasuje.Miejsce maja takie ze nie zdążysz ich wypatrzeć.Na szczęście bracia Czesi machają tak ze wiadomo co jest grane i zjechaliśmy w prawo do zajazdu.Potem zawróciłem bo wiedziałem gdzie stoją i ruszyłem w przeciwną stronę.Na szczęście czeski moto był pierwszy i też tam poleciał a za winklem juz go dopadła policyjna na fjr Nie wiem skąd wyjechał.Chyba specjalnie czają sie tam w lesie.Nagonka masakra.Jednak jest tam przepięknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mistral111 Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 przewiana przewiana ... ale dzisiaj będzie chyba powtórka bo właśnie miałem teraz czyli w środę być w trasie na BMW Mountain Days w Austrii a mi szef wymyślił nagły wyjazd na 4 dni do zakopanego i powiedział że sobie za rok pojade na zlot .. więc po takiej akcji dlugo się bede wietrzył jeszcze ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robas Opublikowano 1 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 Rozi kupiłem fajną kamerę na kask to ponagrywamy troche klimatu :icon_mrgreen: Cytuj WWW.WGM.NET.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mistral111 Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 go pro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robas Opublikowano 1 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 (edytowane) skąd wiesz? :icon_biggrin:Mistral wysłałem Ci PW Edytowane 1 Czerwca 2011 przez Robas Cytuj WWW.WGM.NET.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mistral111 Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 bo to chyba tylko jeden rozsadny wybor - tez ostatnio ogladalem - poza tym wypadla najlepiej w testach .... jesli mozna zapytac .... kupiona po jakiejs okazyjnej cenie ... i po cenie rynkowej czy po cenie rynkowej (porównywalnej do bocznych kufrów ze stelażem ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robas Opublikowano 1 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 bo to chyba tylko jeden rozsadny wybor - tez ostatnio ogladalem - poza tym wypadla najlepiej w testach .... jesli mozna zapytac .... kupiona po jakiejs okazyjnej cenie ... i po cenie rynkowej czy po cenie rynkowej (porównywalnej do bocznych kufrów ze stelażem )mam model 960 bo wyzszy i tak nie spotrzebuje tak sobie myslalem...na allegro 850 zeta, troche mało mocowań i nie na przyssawkę tylko na taśme- troche kicha, ale jakość jest rewelacyjna... jak polece na polczyn-zdroj to zmontuje filmik i wrzuce :) Cytuj WWW.WGM.NET.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mistral111 Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 to właśnie chciałem zaproponowac .. jakbym wygrał w totka to tez kupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba_fzs Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 kuźwa ja pewnie w czerwcu nie dam rady lecieć no ale trudno:/ Cytuj "Podczas dobrej jazdy na motocykluprzeżywasz więcej w ciągu 5 minutniż niektórzy ludzie przez całe swoje życie." Burt Munro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mistral111 Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 seba ja Marsik jest właśnie w Austrii .... ja niestety kibluje przed kompem ale w stałym zestawie (o ile sie nie wyłamiesz) lecimy pod koniec czerwca na HR rusz dupe bo FZ1 tobie zardzewieje FZ1 bez 's' ..... :biggrin: jak PSIKUTA's' ... bez 's' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robas Opublikowano 3 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 Rozi właśnie odebrałem prawko :icon_mrgreen: przyszłą sobotę nie mogę ale od niedzieli na 3 dni możemy :crossy: Cytuj WWW.WGM.NET.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROZI Opublikowano 3 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 Rozi właśnie odebrałem prawko :icon_mrgreen: przyszłą sobotę nie mogę ale od niedzieli na 3 dni możemy :crossy: WEEEEEEEEEEEEKEND MUSI BYĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robas Opublikowano 3 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 to najprędzej 17go Cytuj WWW.WGM.NET.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi