mistral111 Opublikowano 19 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 seba a leciałem już z nimi że mają u Ciebie taką opinię ?? :icon_biggrin: :icon_razz:to ja sie nie piszę - wolę Lajtową wycieczkę gdzieś dalej :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robas Opublikowano 20 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2011 seba a leciałem już z nimi że mają u Ciebie taką opinię ?? :icon_biggrin: :icon_razz:to ja sie nie piszę - wolę Lajtową wycieczkę gdzieś dalej :icon_razz:mistral to w lipcu na nordkapp :) Cytuj WWW.WGM.NET.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mistral111 Opublikowano 20 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2011 to też nieźle - mam to w planach ale szczerze nie wiem czy finansowo podołam - macie jakąś trase wytyczoną i orientacyjne koszty .... ja wiem tylko że pewnie wyjdzie jakieś 7500 km i tyle :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba_fzs Opublikowano 20 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2011 to też nieźle - mam to w planach ale szczerze nie wiem czy finansowo podołam - macie jakąś trase wytyczoną i orientacyjne koszty .... ja wiem tylko że pewnie wyjdzie jakieś 7500 km i tyle :crossy:hehe Z Rozim to już nie raz lataliśmy :P Cytuj "Podczas dobrej jazdy na motocykluprzeżywasz więcej w ciągu 5 minutniż niektórzy ludzie przez całe swoje życie." Burt Munro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robas Opublikowano 20 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2011 to też nieźle - mam to w planach ale szczerze nie wiem czy finansowo podołam - macie jakąś trase wytyczoną i orientacyjne koszty .... ja wiem tylko że pewnie wyjdzie jakieś 7500 km i tyle :crossy:nie ma trasy bo miala być Szkocja ale wszystko sie posypało... jednak we wrześniu i tak będzie :) trase bez problemu sie wytyczy w pare dni. myślę, że wyjdzie co najmniej 8 tys km. wstępnie wyjazd po 10 lipca :) w sumie to sporo wiary planuje lecieć w te rejony w lipcu :)koszty niestety są wysokie, nie chcę tu prorokować ale wydaje mi się, że koło 7-8000 Cytuj WWW.WGM.NET.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mistral111 Opublikowano 21 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2011 no właśnie to jest ten ból .... z roboty można sie zwolnic albo wziac urlop bezplatny ale bez kasy daleko nie zajade na razie nie mam takich oszczednosci a tu jeszcze na codziennego suchara trzeba miec co wydac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robas Opublikowano 24 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 jak tylko będę miał papier w łapie i pogoda dopisze to możemy lecieć :) Cytuj WWW.WGM.NET.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROZI Opublikowano 30 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2011 Robas masz już papiery, nie pytam o żółte bo te wiem że masz ich nie zabierają :icon_biggrin: Przeleciałbym się gdzieś, odpoczynku potrzebuję :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robas Opublikowano 31 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2011 i tu wójku dobrze trafiłeś bo właśnie o 12 zdalem a :) k*rw. teraz to żyję ;)miesiąc bez latania-jakby mi rękę ucięli... jestem do dyspozycji :) Cytuj WWW.WGM.NET.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROZI Opublikowano 31 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2011 To gratulacje!!! Kiedy lecimy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robas Opublikowano 31 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2011 musze odebrać prawko, moze uda sie w piatek i wtedy jestem do dyspozycji, moze kolejny weekend , ja mam czas w tygodniu :) Cytuj WWW.WGM.NET.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROZI Opublikowano 31 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2011 następny weekend byłby oki w tygodniu mi nie pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robas Opublikowano 31 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2011 wobec tego zgadamy sie jak nie ten to nastepny :) Cytuj WWW.WGM.NET.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROZI Opublikowano 31 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2011 następny !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robas Opublikowano 31 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2011 wójjjaaa. musisz wpaść tu do nas do wielkopolski ;) Cytuj WWW.WGM.NET.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi